2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بله عزیزم میدونم. زی‌زی جون ازم پرسیده بودن در مورد انتقالهام من براشون گزارشها رو گذاشتم که ب ...

ممنون عزیزم،،،چه جالبه که انتقال چهارمت جنینا باکیفیت تر بودن نسبت به سومی آخه معمولا اول خوب ترا رو میذارن مراحل بعد ضعیف ترا...

انشالله بچت و سالم بغل بگیری و قدمش برات پر خیر و برکت باشه عزیزم😍😍😍😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ترسیدم.اخه گفت اگه وسیله سنگین بلند کنی تخمدانت پیچ میخوره منم دیشب جاروبرقی رو جابجا کردم. مم ...

راستي ساراجان ي سوال ده تا جنين هاتو تو چند تا ني گذاشتن ؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزیزم من پیش مددی رفته بودم دو سال پیش که جواب نگرفتم. الان پیش عمویی میرم. شما کجا می خوای بری؟

ماباهمیم منم داروهام مثل شماست این دفعه برم دارومیده براتخمک کشی

خدایابه امیدخودت🌺
وای چقدر زیاد انشالله ایندفعه نتیجه میگیری مامان میشی.چراهزینه تون اینقدرزیادشده؟مشکلتون چی بود؟

عزیزم من ۴ بار ای یو ای کردم دوبار انتقال داشتم و دوباره تخمک کشی حالا هزینه دارو سونو و آزمایشات این چند سال و داروهای تقویتی که  کمم نبودن و حساب کنی حتی بیشتر از ۶۰ تا هم میشه

تازه من دو سه بار بعد مصرف کلی دارو کنسلی سیکل هم داشتم که اونم کلی هزینه داروها میشد

من تنبلی دارم شوهرم مورفوی سالمش در حد ۲ یا ۳ درصده

انشاالله شمام هرچه زودتر جواب بگیری عزیزم....

دارو استفاده نمیکرد شوهرت؟ چند تا جنین داری؟

تو ازمایشای قبلش خوب بود دکتر میگف خوبه ولی ب اصرار خودم تقویتی داد ک ال کارنیتین و ویتامین ای و اینجور چیزا لود...۹تا جنین

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه ها دکتر طرازی  ابووست و کیوتن باهم بهم داده ذخیرمم ۱.۲بد نیست  دوتاشو بخورم  ؟؟؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بچه ها دکتر طرازی  ابووست و کیوتن باهم بهم داده ذخیرمم ۱.۲بد نیست  دوتاشو بخورم  ؟؟؟

من الان حدوده ۴۰ روزه هردوشو میخورم البته اوابوستو صبح وشب میخورم ولی دکتر گفت کیو تن بهتره ساعت ۵ اینا خورده بشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
انشاالله هر کسی انتقال داده مثبت بشه بین اونا خدا به ما هم نظری کنه

لیلا جونم حالت خوبه؟ فک کنم من زود زود حالتو میپرسم بهت استرس میدم ها؟ چون گفته بودی پریودم خیلی منظمه وامروز موعدمه نگرانتم 

من الان حدوده ۴۰ روزه هردوشو میخورم البته اوابوستو صبح وشب میخورم ولی دکتر گفت کیو تن بهتره ساعت ۵ ا ...

کیوتن یکی  ؟؟این ابووست گفته روزی ۴ تا اخه  ..   دیگه چی میخوری کلومیفن اینا  ؟؟من مشکل  از شوهرمه  بیشتر خودمم  دخیرم ۱شماچی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

چند شد  باهم دوتاش  بت دفترچه ؟  یت بدون دفترچه خریدی؟؟