2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

بچه ها برای amh کم شما چیکارا می کنین؟ من سیکل بعدیم باید داروهای تخمک کشی رو شروع کنم. الان روزی 4 تا اوابوست میخورم ولی سر ساعت مشخص نیست. ویتامین سی و ای و کیوتن هم شروع کردم روزی یکی. کافیه؟ می خوام اگه بشه هرروز برم بدوم. دیگه چیکار میشه کرد که خیلی موثر باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا بعد چند تا دختر؟

جالبه که پدر پدر شوهرمم ۷ تا پسر داشته ۲ تا دختر 

نوه های پدر شوهرم ۵ تا دخترن یه پسر با ای وی اف 

برادر شوهرام همه دختر دارن 

من میگم تغذیه از وراثت مهم تره جوونا الان سردی زیاد میخورن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
انشالله عزیزدلم. نمیدونم والا☹میگم هزینش زیاده اونجایی ک میرم من موسسه مهرافزا رشت میرم

واقعا هزینه ها کمرشکنه 

ایشالا مثبت میشین و از دست این هزینه ها راحت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هزینه جنین بستگی به تعداد نی داره که داخل هر نی چندتا جنین فریز میکنن مثلا یکی هشت تا جنین داره وا ...

اها ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خانوما خوبید

من هفته پیش یکشنبه پانکچر شدم الان ۱۰ روزه که پانکچر شدم و ۱۱ روزه که آمپولhcgرو تزریق کردم از امروز صبح یه دفعه دل درد مثل پریود میگیره و ول میکنه در کل انگار شکمم گرفتگی داره مثل پریود اینا واسه پریوده؟؟میترسم تخمدانم پیچ خورده باشه.خیلی میترسم

من ایرانی خوردم‌ راضیم‌بودم

اخه من اندومترم خيلي نازکه خيلييييي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام خانوما خوبید من هفته پیش یکشنبه پانکچر شدم الان ۱۰ روزه که پانکچر شدم و ۱۱ روزه که آمپولhcgرو ...

ميخاي پريود بشي عزيزم شايذ تا امشب شايد فردا شدي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

سلام به همه مامانااااا

عزیزان به هیچ عنوان جای آمپول پروژسترون رو کمپرس نکنید نه سرد نه گرم مالشش هم ندین گرما کمر رو شل میکنه برا جنین خوب نیست

برای اینکه دردش کمتر بشه اولا بگردین سرنگ نازک و نوک بلند پیدا کنید چون هرچقد عمیق تزریق بشه بهتره 

دوما موقع تزریق باید به آرومی خیلی آروم تزریق بشه 

لوبیا سبز بخور خیلی میگن خوبه

باشه ممنون عزيزم لوبيا سبز الان فصلش هست؟