2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
الهی به سلامتی😍😍😍😍😍😍 شماهم براتعیین جنسیت بودین چندتا انتقال میدین؟

مرسی عزیزم من ۵تا جنین دارم امیدم به خداست فقط هرچندتا بمونه 😐😐😐😐دعاکنید حداقل یدونه بمونه برام دست خالی برنگردم شنبه که میرم انتقال بهم خبر میدن 

دوستان میگن جنین شناس بیمارستان آبان خوبه   من خودم بهمن بودم اونجا میدیدم واسه تعین جنسیت نتی ...

لیاناجون منم بهمنم تعریف جنین شناسشو شنیدم امیدوارم برای منم نتیجه داشته باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا به همین دلیلی که گفتی من انقد سعی میکنم مراقب رفتار و کردارم باشم که مبادا دل کسی رو بشکنم که ...

خدای تو‌هم بزرگه لیلا جون غصه نخور عزیزم دل شکستن هنر نیست 

این بارم پول میخواست برادر شوهرت بگین ما نداریم رو‌نده 

بهشونم فکر نکن عزیز دلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیاناجون منم بهمنم تعریف جنین شناسشو شنیدم امیدوارم برای منم نتیجه داسته باشه 

انشاالله عزیز دلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مامان ماهک ازمایش داد ؟ 

هنوز نیومده قرار ۳جواب بدن 

دوستان سلام من ماه دیگه میخام iui انجام بدم علت نازاییم بی دلیل هست نمیدونم جواب میگیرم یا نه😞 لط ...

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری توکلت به خدا باشه فقط استرس نداشته باش فقط باید خدا بخواد 

داروهاتو سر وقت استفاده کن 

اهان الان دیگه سه شد منتطر بمونیم ببینیم ...راستی من میگرن شدید دارم حالم اصلا خوب نیس به نظرتون چیک ...

انشاالله خوش خبر 

ببین سرت رو ببند با شال و دراز بکش آب زیاد بخور سیب هم واسه سر درد خوبه 

قرص نمیتونی بخوری ؟  

انشاالله خوش خبر  ببین سرت رو ببند با شال و دراز بکش آب زیاد بخور سیب هم واسه سر درد خوبه  ...

فک کنم اب بدنم کم شده بستم سرمو از دیروز وحشتناک دردمیکنه کم مونده گریه کنم ...قرص تاثیری نداره میگرنه لعنتی ...انگار پروژسترون هم بدترش میکنه 

نه عزیزم مثل همون آزمایش اسپرم نمونه دادن و از همون واسه میکرو استفاده کردن ❤

آخه همسر من مورفوش صفره و تحرکشم کمه دکترم گفت بیوپسی 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خدای تو‌هم بزرگه لیلا جون غصه نخور عزیزم دل شکستن هنر نیست  این بارم پول میخواست برادر شوهرت ب ...

آره به خدا. درس عبرت که نمیشه برام

حتما عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم