2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
از هفته هجدهم یه چیزایی شبیه حباب زیر شکمم حس میکردم که دکترم گفت همون حرکت نی نیه 😍😍❤

ای جانم 😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرده شور این جاریها رو ببرن واقعا ...منم کار به کسی ندارما ولی اونا ول کنم نیستن ...من اول ازدواج کر ...

یعنی انگار آفریده شدن که آدم رو حرص بدن. والا سقط مگه خلاف شرعه که آبروی آدم بره؟ اما دیدم که به وقتش بد پاشو میخورن

فقط میخوان تیکه و متلک بگن که اینم از عقده و خودکم بینی هست. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا آفرین  همه خانومایی که زیر نظر عارفی بودن تو بیمارستان همینو میگفتن دقیقا منظورم همین بو ...

مرسی لیانای عزیزم. باور کن دل به دل راه داره دوست خوبم

❤❤❤❤

عزیزم یه سوال .. شما میدونی کجا بیشتر برا تعیین جنسیت خوبه؟من از ابن سینا وقت گرفته بودم که نشد امرو ...

دوستان میگن جنین شناس بیمارستان آبان خوبه  

من خودم بهمن بودم اونجا میدیدم واسه تعین جنسیت نتیجه گرفتن 

الانم مامان ماهک تو ابن سینا بوده که خداروشکر نتیجه گرفته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تو همین تایپیک ماهک جون و نازنین جون  برا تعیین جنسیت میشناسم که خب برا ماهک جون جنین بیستری تش ...

عزیزم به تخمک و اسپرم بعدم جنین شناس 

مرسی لیانای عزیزم. باور کن دل به دل راه داره دوست خوبم ❤❤❤❤

قربونت بشم ❤️❤️❤️ به حرف آدما توجه نکن اصلا باهاشون رفت و آمد نکن زندگی خودت رو‌داشته باش خدا بزرگه دوست گلم 💙💙

لیلا جون فکر کردی واسه خدا کاری داره بچه آدم رو  بگیره تو هر سنی که هست دل تورو میشگونه شک نکن ...

به خدا به همین دلیلی که گفتی من انقد سعی میکنم مراقب رفتار و کردارم باشم که مبادا دل کسی رو بشکنم که اون بخواد آه بکشه پشت سرم. دقیقا در مورد سواد درست گفتی چون ایشون لیسانس داره و قبلا شاغل بوده حسابدار بوده که بخاطر مسائل مالی اخراج شده و دیگه نتونسته برای شغل حسابداری بره سرکار چون پرونده داره

منم معتقدم سواد شعور و شخصیت نمیاره

چند وقت پیش برادر شوهرم زنگ زد یه مقداری پول میخواست، شوهرم بهم گفت چیکار کنم؟ با اینکه میدونستم برگشتی در کار نیست به شوهرم گفتم بده. چون برادرشوهرم میخواست نمایشگاه بذاره اما بخاطر کرونا کنسل شد و هنوز تابلوهاش رو نفروخته. گفتم این شرایط برای هرکسی ممکنه پیش بیاد

نمیدونستم به دوهفته نرسیده زنش میاد ادعای ارث و میراث و مهریه میکنه که

دوستان میگن جنین شناس بیمارستان آبان خوبه   من خودم بهمن بودم اونجا میدم واسه تعین جنسیت نتیجه ...

عزیزم ممنون.نازنین جون از دکترش پرسیده که برای تعیین جنسیت بهمن بهتره یا ابان که دکترش گفته بهمن بهتره.جنین شناس ابان انگار عوض شده.پس بهمن خوبه برای تعیین جنسیت.شما هم دیدی که نتیجه گرفتن .اول اخرش دسته خداست دیگه

قربونت بشم ❤️❤️❤️ به حرف آدما توجه نکن اصلا باهاشون رفت و آمد نکن زندگی خودت رو‌داشته باش خدا بزرگه ...

بیشتر از سه ساله نرفتم خونشون، مگر اینکه جای دیگه ای ببینمشون

آره عزیزم منم دلخوشیم بزرگی خداست

انشالله پریود میشی  آره گلم با دکترم صحبت کردم ، گفت روز 10 پری بیا . چهارشنبه میرم

نزدیک‌های‌صبح‌پریودشدم

اما‌‌خونریزیم‌کمه..

چراروز۱۰

مگه‌میشه‌ازروزده‌‌داروهای‌‌انتقال‌شروع‌کرد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهی قربون اون دل اما بشم الهی خدا بزودی معجزشو بهت نشون بده

قربونت‌‌برم‌

بارداری‌واقعا‌یه‌معجزه‌هس

انشالله‌خدا‌معجزه‌شوبه‌هممون‌نشون‌بده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم میشه بگی قبل انتقال چیکار کنیم با بعدش  یکشنبه انتقال دارم انشالله .اولین باره نمیدونم چ ...

والا عزیزم من معمولا برای قبلش توصیه هایی میکنم که البته الان دیگه وقتی نمونده که اون کارا رو انجام بدی...فقط برای بعدش سعی کن رژیم متعادل داشته باشی و سردی و گرمی باهم تو برنامه غذاییت باشه از روز قبل انتقال هم نشاسته تو آب حل کن بخور تا۴ یا۵ روز بعدش...شیر سویا هم خوبه اگه میتونی روزی یه لیوان تا یک هفته بعد انتقال بخور...ویتامین دی و ای هم حتما بخور...مهمتر از همه اینه که استرس نداشته باشی و مثبت فکر کنی،،،با دعا خوندن دل تو آروم کن عزیزم انشالله که انتقالت موفقیت آمیز خواهد بود و بعد از دوهفته با خبرهای خوب خوشحالمون میکنی،موفق باشی