2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
از کرونا نمیترسین 😓با ترس دکتر میرم

ماسک بزن الکل یا ژل هم برای دستت دیگه چاره ای نیست خواهر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم سنت که عالیههه هزار ماشالله تخمکات زیاده مطمئن باش جنینای عالی برات تشکیل میشه

برام دعا کن عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله همشون جنین تپل و با کیفیتی بشن و بسلامتی انتقال بدی...

ممنونم مهربونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
لیانا جونم چسب جنین بهش میگن برای لانه گزینی بهتره اگر جنین پسر تشکیل بشه سه شنبه انتقال دل تو دلم ن ...

ای جونم حتما گل پسرا میان تو دل مامانشون 🤗🤗😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من تازه اول راهم وقت دکتر از نصر گرفتم 

ایشالا شما هم یه عالمه تخمک عالی و جنین های عالی تر داشته باشی

ایشالا شما هم یه عالمه تخمک عالی و جنین های عالی تر داشته باشی

ممنون عزیزم به ذخیره تخمدان اگه نباشه دیگه به شانس 😅

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من ۵۸ تومن آمپولشو خریدم دکتر ۴۰۰ تومن ازم گرفت فقط برای تزریقش دکترم میگفت خیلی خوبه اگر میتونی بگی ...

به دکتر پیشنهاد بدم اگه اوکی داد حتما میگم برام انجام بده مرسی عزیزم حالا شمابرو انتقال بده ایشالا مثبت میشی ودختر خوشگلت داداش دارمیشه 

ممنون عزیزم به ذخیره تخمدان اگه نباشه دیگه به شانس 😅

عزیزم نه اینکه اصلا نباشه ولی ممکنه دو نفر با یه ذخیره تخمدان یکی ۲ تا داشته باشه یکی ۱۰ تا.بستگی به بدنت داره و اینکه دارو چقد جواب میده.پیاده روی خیلی تاثیر داره

قربون قلب پاک و مهربونت بشم انشاالله خدا بهت یه دختر ناز و باهوش و شیرین زبون بده دخترا حال و هوای خ ...

مرسی عزیز دلم اره دقیقا ایشالا خدا پرنسستو برات نگهداره ویدونه شایدم دوتا داداش تپلی وناز بده بهش 

انشاالله به مراد دلت برسی منو از این دلهره نجات دادی

قربونت❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...