2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
منم دلم نمیخواست بهم ال دی بدن دیگه خسته شدم از انتظار دوست داشتم هر چه زودتر انتقال بدم آخه من باید ...

اره واقعا سخته منم ک با دکترم ۳ ساعت فاصله دارم صب زودم باید اونجا باشم .۴ صب بیدار میشم😭😐 

❤❤ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم‌خوشحال‌شدم‌‌گلم منم‌علایم‌ندارم‌ من‌۳تاجنین‌انتقال‌دادم فولیک‌اسید‌روزی‌یدونه کلسیم‌دی‌روزی‌ ...

صاحل جون ومامان ماهک جون شما هم بعد انتقال نشاسته رو تواب حل کردین خوردین؟

عزيزم منکه دو هفته مرخصی گرفتم ولی وقتی طبیعی باردار شدم که نمیدونستم و سرکار هم میرفتم، خیلی از دوس ...

عزیزم فک کنم شما پرستار هستین درسته؟ میگم شیاف بهتره یا امپول؟ میخوام اینبار به دکترم بگه یه امپول پروژسترون برام بده یا اگه امکان داره دوتا رو بایه سرنگ تزریق کنم .نظر شما چیه؟ کدومش تاثیرش بیشتره .ببخشید سوالم زیاد شد  

سلام سارای عزیزم خوبی‌؟  مبارک باشه زایمان کردی،واقعا راحت شدی از اون تهوع های ناجور  ان ...

سلام عزیزم..ممنون گلم.خودت خوبی؟گل پسرت خوبه؟

اره واقعا ..زینب جون باورت نمیشه هنوز میترسم بعضی غذاها رو بخورم.تو توهم حالت تهوع بارداری موندم هنوز .

زایمانم بد نبود.سزارین با بیحسی.بخیه هام کشیدنیه.یه تیکه ش نمیدونم چرا خوب نمیشه.خون و اب میاد ازش.تقصیر خودمم هست البته.اصلا استراحت نداشتم.به نظرت خوب میشه دیگه؟امیدی به خوب شدنش ندارم دیگه...وزن پسرمم ۳۲۶۰ بود.قدش هم ۵۲.یکم لاغره .ولی همین که سالمه خداروشکر 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فدای دلت بشم 💙💙 گریه نکن ما هم غصه میخوریم واست  همش تو فکرتم عزیزم ایشالا خدا به دلت آرامش ...

ممنون عزیزم از محبتت..من که همیشه اینجا مزاحمتون شدم و از درددلام گفتم..مرسی که هستید وبه غرغرای همیشگی من گوش میدید 💕💕

عزیزدلمی.من شیرازم توی هفت ماه هرروز صبح باید به میوه به سوره یاسین خوند و ناشتا خوردش.توی کتاب ریح ...

اره هستش عزیزم به .من دیدم تو میوه فروشی های تهران..

وای من چقدر به خوردم.حالت تهوعم رو بهتر میکرد.هرروز  دوسه تا میخوردم.میگفتم حتما خیلی خوشگل میشه پسرم😂 کلا همه چیزش به همسرم رفته. نگاهش، هیکلش، صورتش، حتی ناخوناش هم به همسرم شبیهه 😒 هیچیش شبیه من نیست 😕😂انگار همسرم یه بار دیگه متولد شده

فقط عصرش فرنی خوردم امروزم صبحانه خوردم خالی تو لیوان بدم میاد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من 2 تا جنین دارم ، داروهام چقد باهم فرق داره 😊😊 ایشالا دوتامونم مامان میشیم .

انشالله..توکل‌برخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

من‌نخوردم‌عزیزم

ترسیدم‌یبوست‌بگیرم

توکل‌برخدا

اگه‌خدابرامون‌بخاد‌هرچی‌بخوریم‌یانخوریم‌‌‌هم‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم..ممنون گلم.خودت خوبی؟گل پسرت خوبه؟ اره واقعا ..زینب جون باورت نمیشه هنوز میترسم بعضی غذا ...

ساراجونم‌مبارکه‌قدم‌نورسیدت

انشالله‌صدسال‌سایت‌بالاسر‌بچهات‌باشه

وموفقیت‌هاشون‌ببینی‌وبهشون‌افتخارکنی..

دوست‌خوبم‌شادباش‌وبخند‌ بزاراین‌افسردگی‌که‌میخاد‌تووجودت‌رخنه

کنه‌شکست‌بخوره‌وبره...خنده‌دوای‌هرددریه..

ماشالله‌‌قدووزن‌گل‌پسرت‌هم‌عالیه..

خدابرات‌حفظش‌کنه

موقع‌شیردادن‌مامنتظرهاروهم‌‌دعا‌کن

تواین‌راه‌سخت‌دست‌خالی‌برنگردیم

اخههه حتما نی نی جاشو داره سفت میکنه انقدری نمونده تا آز بدی

انشالله..ماتلاش‌هامونو‌کردیم‌‌ازاین‌به‌بعدشوبایدخدابخاد‌

برامون..

الهییی‌خداحفظش‌کن‌گل‌پسری‌تو انشالله‌ماهه‌بعد‌‌دوباره‌مامان‌شدی‌به‌امیدخدا

فدات شم عزیزم مرسی 😍ایشالا تامن انتقال بدم شما هم میری سونو جوجه هارو میبینی 😍😍😍😍