2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
آره ..نه عزیزم چرا تخمک اهدایی .پلی کیستیکا سرشار از تخمکن 

دکتر نصر به من آمپول داد تا تخمکام بزرگ بشن ولی نتیجه نداد دکتر گفت اهدایی بگیر منم گرفتم ولی ای وی آف منفی شد😔

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
هایپر شدم دارم میترکم 😭 ااا پنج روز بعد تعداد جنینا رو میکن؟؟ چقد دیییر  ممنون از توضیحتون خ ...

حتما رژیم هایپری یعد از عمل هم رعایت کن، دوغ، چیپس، گوشت و مرغ و ماهی کباب، مایعات فراوون، خود دکتر هم دارو. میده که عوارض هایپری کمتر بشه، نه بابا باند و این چیزا چیه، اصلا همچین خبرایی نیست، خیلی راحت عمل میشی و بعد از هوشیاری کامل مرخص، اصلا به این چیزا فک نکن، راستی تا حدی که میتونی هم حتی آهسته راه برو، من بعد از عمل تا رسیدن به ماشین شوهرم مسیر تقریبا زیادی بود راه رفتم و خیلی تاثیر داشت. حتی شده پیاده روی آهسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ..نه عزیزم چرا تخمک اهدایی .پلی کیستیکا سرشار از تخمکن 

ببخشید گلم ، شما تا کجا پیش رفتی؟ پیش کدوم دکتر میری

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
چه بد عزیزم، ان شاالله زود نتیجه بگیرید که دیگه از شر این دکترا خلاص بشه آدم🙏😍

عزیزم میگم ازمایشگاه دکتر امجد معتبر هست برای اسپرم؟

همسرم اونجا ازمایش داده مورفو ۴شده ...یعنی میشه روش حساب کرد ؟فرقی با مرکز ناباروری نداره؟شما کجا ازمایش اسپرم دادید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم حتما اگر ماشین دارین با اون برو، اگر نشد تاکسی اینترنتی بگیر و ماسک بزن و اسپری الکلی همراهت ب ...

اخه میدونی من به دارو خوب جگواب نمیدم، برای همین برای تغییر دوز دارو میگه هفته ای. دو سه بار بیا سونو بشو، بعد مسیر دور، خیلی در میاد پولش، اه سه چهار بار بود میشد تاکسی گرفت، ماشینم نداریم، فکر کنم امسال باید بی خیالش بشم، خیلی ناراحتم

من ییار پارسال پیشش ویزیت شدم بد نبود ..الانم توی مرکز ناباروری ایشونم ولی با دکتر صیادی تحت درمانم& ...

دکتر صیادی هم تعریفشو شنیدم، ان شاالله که نتیجه بگیری 

عزیزم میگم ازمایشگاه دکتر امجد معتبر هست برای اسپرم؟ همسرم اونجا ازمایش داده مورفو ۴شده ...یعنی میش ...

من اونجا انجام ندادم، ولی شنیدم میگن خوبه، ما چندباری که انجام دادیم تو خود همون کلینیک بوده

من اونجا انجام ندادم، ولی شنیدم میگن خوبه، ما چندباری که انجام دادیم تو خود همون کلینیک بوده

پس چرا هیچ دکتری نمیفرسته کلینیک دکتر رستمی؟

همه میفرستن دکتر امجد ....؟فقط خود دکتر رستمی گاهی میفرسته کلینیک 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
فردا تخمک کشی دادم هفت تومام ریختم به حساب..دو تا سه تومنم انگار انتقاله ..هزینه فریز هم بستگی به تع ...

سارا فلاحی ولی دادن نامه ورود به سیکل و تخمک کشی و انتقال همگی تو مرکز رستمی انجام میشه، واقعا انتقال شش تومانه؟خیلی زیاده که

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
پس چرا هیچ دکتری نمیفرسته کلینیک دکتر رستمی؟ همه میفرستن دکتر امجد ....؟فقط خود دکتر رستمی گاهی میف ...

نمیدونم دقیقا، البته من تقریبا یکی دوسال پیش میرفتیم کلینیک، و کل آزمایشهای هورمونی و خون هم امجد انجام دادن ولی اسپرم دیگه همون کلینیک، هر دکتر یه آزمایشگاهی را قبول داره، همه اینا بستگی به دکترت داره، دیگه باید اعتماد کرد و. چاره ای نیست

نمیدونم دقیقا، البته من تقریبا یکی دوسال پیش میرفتیم کلینیک، و کل آزمایشهای هورمونی و خون هم امجد ان ...

ممنونم گلم ...اخه تهران همه ابن سینا رو قبول دارن 

اما شیراز اینطور نیست ...هرکس یه جامیگه 

ممنونم عزیزم 

واقعا راه دور سخت هست، منم چون پلی کیستیک بودم 28 تا تخمک داشتم ولی خب خدارو شکر دچار عوارض هایپری ن ...

دوسی من از هایپر شدن می ترسم چون پلی کیستیکم، چکار کنم عوارضش کمتر شه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنونم گلم ...اخه تهران همه ابن سینا رو قبول دارن  اما شیراز اینطور نیست ...هرکس یه جامیگه&nbs ...

آره اینجا متاسفانه هر دکتری یه جایی میگه، حالا بر چه اساسی خدا داند