2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
خودتم مهربونی ایشالا خدا واست حفظشون کنه  اخه یادمه گفتی مامان شد یا من اشتباه میکنم ؟  ...

لیانا جون این قرص و گرفتم گفت عالیه همیشه از این بگیرین از امروز شروع کردم بخوردن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برامن‌داروزیاده استرادیول‌تا۳روز‌روزی‌۳تا..‌بعدش‌۴تاش‌کنم‌.. فرتیل‌سی‌ام‌هر۸ساعت‌یدونه پنتوکسی‌فی ...

صاحل جون چقدر امضامون شبیه همه

منه کیست داشتم عمل کردم لوله هامم دکتر بسته

فقط تنهاراه بارداریم ای وی اف هست

وقت گرفتم برم رویان ولی میخاستم از الان قرص تقویتی بخورم چون تو اخرین ازمایشم پلی کیستیک نشون داد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
واسه بچه اول رویان رفتم و خدارشکر از سه تا جنینی که واسم تشکیل شد یه دونش گرفت ولی الان اهواز اقدام ...

اذری جان منم وقت گرفتم رویان

تو راضی بودی؟

هزینه هاش زیاده؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
۴ روزه براتون فریز کردن. ممکنه همون ۴ روزه انتقال بدن، ممکنه هم ۵ روزه انتقال بدن (بلاست)، به تشخیص ...

به نظرتون اگه به دکتر بگم بزاره بلاست بشن قبول میکنه؟واسه انتقال همون روز از فریز درشون میارن یا یه روز قبل؟

اذری جان منم وقت گرفتم رویان تو راضی بودی؟ هزینه هاش زیاده؟

عزیزم من سال 91 اونجا میرفتم اونموقع که من خیلی راضی بودم تو کل بارداریم هر ماه باهم تماس میگرفتن و اطلاعات از سلامتی خودمو و جنین میگرفتن حتی روز سزارینم هم زنگ زدن وزن بچه رو پرسیدن تا زمانی که دخترم دو سالش شد هم هر از گاهی زنگ میزدن میرسیدن .ولی الان رو نمیدونم وضعیت چطوره در نهایت همه چی دست خداس به نظرم اگر تصمیمتو گرفتی دیگه خیلی پرس و جو نکن چون ممکنه دو دل بشی بسپار به خدا

به نظرتون اگه به دکتر بگم بزاره بلاست بشن قبول میکنه؟واسه انتقال همون روز از فریز درشون میارن یا یه ...

دکترتون و جنین شناس باید تشخیص بدن که بهتره جنین بلاست براتون انتقال بدن یا همون ۴ روزه. از دکترتون بپرسین ببینین نظرش چیه.

اگر بخوان بلاست انتقال بدن روز قبل از انتقال باید ذوب کنن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اره بار اوله که دکتر سالمی میخاد واسم میکرو کنه.من تعیین جنسیت نکردم هر چی خدا داد راضیمم ه چند اگه ...

آخه هزینه رو که گفتی کفتم شاید با تعیین جنسیت باشه که انقدر گرون شده...عزیزم من الان تو حسرت همین یه دخترشم خدا هرچی داد شکر بی بچه بودن بده 😭😔خدا به همه بده هرکس هرچی دلش میخواد

بله دکتر طرازی بود تو بیمارستان آبان. دکتر برای من آزمایش کرونا نوشت که بیرون انجام دادم فقط خون بود ...

مرسی لیلا جون.ایشالا شما هم بزودی مامان میشی.یعنی بغیر از آزمایش خونی که بیرون از بیمارستان برای کرونا گرفتی ،خود بیمارستان هم دوباره ازت آزمایش خون کروناگرفتن یا فقط تب سنجی کردن؟