2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045282 بازدید | 684447 پست
خانوما من از شمال میخوام بیام تهران با شوهرم هم کیلنیک رویان وقت گرفتم هم کیلنیک مام حالا موندم ...

عزیزم رویان گروهی کار میکنه و با یه دکتر مشخص پیش نمیری 

ولی مام زیر نظر دکتر نصر هستی 

از نظر قیمتی باهم تفاوت زیادی دارند

دکتر نصر انتقال هاش با سونو که دقیق تره (تنها مزيت اش  اينه ) ولي  قبل شروع سيكل هيج داروي تقويتي بهت نميده و بعد انتقال هم خيلي دارو نميده  چون میگه بدن باید به حالت خودش باشه  ولی مرکزش خصوصیه و هزینه اش نسبت به رویان خیلی خیلی بیشتره

من چند روز پیش سونو و ویزیت شدم در مرکز مام ۳۷۵ تومن شد

واقعا میشه بگید از چه لحاظ بهتره ؟

من که نرفتم ولی اطلاع دارم هم پیشرفته است و همه امکانات رو یکجا داره هم دکتراش عالین دکتر نصر مخصوصا

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنماییهات مرجان جون.. دوربرم هر کی یه چی میگه برای وسایل بهداشتی و حموشون.برای کریر و ک ...

عزیزم من طبیعی زایمان کردم.

اگر یکی بودن ، از همون اول میتونستم همه کار ها رو بکنم، ولی چون دو تا بودن ، حتی همراه دو نفر داشتم.

راستش سخته. برا ۲ تا نوزاد حداقل باید دو نفر باشن.۳ نفر باشه ک چ بهتر.

من تا الان ک بچه هام دارن میشن ۷۰ روزه خونه مامانمم.

عید فطر میرم خونه مادر شوهرم تا ده روز. بعد با اونا میرم خونه خودم تا دو هفته ، بعدشم کمی صحبت کردم میاد.

البته اینا رو بگم ک من یه بچه ۵سال و نیمه هم دارم و عملا ۳ قلو اند انگار. ب قول مامانم ، ۴ قلو.

بدترین چیزش کم خوابی و بد خوابیه.

و باد گلو گرفتن ک تخصصیه و اگر دیر بشه بچه اذیت میشه. وگرنه من شده بارها هردو  رو با هم شیر دادم.

شما بچه های اولتون باز راحتترین.

اگر همسرتون تمام و کمال کمک میکنه ، میشه از عهدشون بر اومد.

ولی خوب اون بنده خدام قراره بره سر کار و .....و شب باید بخوابه، 

اینجوری باشه اذیت میشی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام خانومای مهربون.خوبین.من این ماه رفتم دکتر گفت واکسن ام ام آر بزن یه ماه دیگه بیا.همه کارها هم ا ...

سلام عزیزم به امید خدا  روز اول پریودت زنگ بزن مرکز یا مطب وقت بگیر ..سیکلت معمولا از روزم دوم یا سوم شروع میشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
این واکسن سه گانه سرخک سرخجه و اوریون آزمایش هایی که دادم دکتر گفت آنتی بادیت پایینه. ممنونم بابت ت ...

اوکی ، منم این آزمایشات دادم ولی چون مشکلی نبود حرفی از واکسن نشد برای همین برام ناآشنا بود ،،، موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم به امید خدا  روز اول پریودت زنگ بزن مرکز یا مطب وقت بگیر ..سیکلت معمولا از روزم دوم ...

ممنون مهربونم.نی نی خوبه؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اوکی ، منم این آزمایشات دادم ولی چون مشکلی نبود حرفی از واکسن نشد برای همین برام ناآشنا بود ،،، موفق ...

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه حسودی عزیزم!! خیلی طبیعیه که دلت بخاد مادر بشی..ان شاء الله که به حق این شبهای عزیز به زودی زود د ...

قربونت برم عزیز بابت همدردیت.میخام دوباره برم برا میکرو ولی شوهری میترسه دفعه قبل هایپر شدم ریه هام و شکمم آب اورد میترسم تو این کرونا دوباره ریه هام اب بیاره برم دیارباقی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم من طبیعی زایمان کردم. اگر یکی بودن ، از همون اول میتونستم همه کار ها رو بکنم، ولی چون دو تا ب ...

سلام خانمي

خدا دوقلوهاتون رو نگه داره، ايشالا سلامت باشيد،

ميشه سوالي بپرسم، چکار کنيم که هايپر نشيم؟؟

تیارا جان کاش صدام بزنی و مجدد بذاری پیدا نکردم😔😔😔

ببخشید نمیشه صدا بزنم آخه آبی نمیشه برای همین ریپلای میکنم،،  فقط بی زحمت بگو بنظرت برای جنینم خطر داره؟  و اینکه داروهامو ادامه بدم چون هفته دیگه باید برم دکتر؟؟ 

سلام خانما کسی میدونه ازمایش سی دی مارکر چیه ؟ ایا همون کاریوتایپ

سی دی مارکر فاکتورهای مربوط به آزمایش ایمنی انعقادی هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود