2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
الهييييي عزيزم چقدر سخت بوده برات انشالله به حق همين شب همش برات جبران بشه🙏 ليانا جون قبلش اصلا هي ...

ممنووون از دعات 😘😘

ببین یه دفعه شد دردام 

من از ۶ هفته خونریزی داشتم تا ۲۴ هفته 😢 دیگه هیچ خونی تو بدن نداشتم دکتری که منو زایمان کرد گفت نمیدونم با چه جراتی من تورو عمل کردم اره جفتم خیلی پایین بود قشنگ روی دهانه رحم 

قبل اون روز اصلا هیچ دل دردی نداشتم 

واسه شما هیچی نیست اصلا خودت رو با شرایط من مقایسه نکن شما هیچ مشکلی نداری برو تو پیج های سیسمونی یه تیشرت و شلوارک واسه گل پسرمون سفارش بده و ذوق کن 

ببین اصلا تو این نی نی سایت نچرخ من تو بارداریم به هر چی فکر کردم سرم اومد همش انرژی منفی به خودم دادم هر کی هر مشکلی داشت میگفتم لابد منم دارم یه نفس عمیق بکش و صلوات بفرست امام رضا رو به میوه دلش که خودش بعد ۱۵سال پدر شد قسم بده صحیح و سالم بزاره تو بغلت دیگه فقط به چیزای قشنگ فکر کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اون دستکاه رو واسه من تو ۱۷ هفته گذاشتن 🤣🤣 انقدر این دکترا به فکر پولن  خب پس خداروشکر واسه ...

واقعا 😂

دكترم ميگه انقدر تنها موندي خونه فقط زوم كردي رو شكمت از استرسه شايد يه بخشيش اين باشه ولي خب من گرفتگي ها رو قشنگ حس ميكنم يا مثلا امروز ٦ صبح با دل درد بيدار شدم 

بعدم ديروز كه رفتم پيشش با دست شكمم رو معاينه كرد گفت انقباض نداري صداي قلب ني ني رو هم شنيد ني ني هم يه لگد گنده بهش زد گفت خداروشكر حالش خيلي خوبه😬😅

ولي گفت چون خيلي نگراني هركاري كه جلو زايمان زودرس رو بگيره من برات انجام ميدم اما اگه خدايي نكرده اين اتفاق بخواد بيفته هيچكس نميتونه جلوش رو بگيره

بجاي شياف بهم هفته اي يه دونه پرولوتون ٢٥٠ داد و گفت درد داشتي با هيوسبن جلو انقباضارو بگير گفت اجازه داري در طول روزي كه درد داري دوتا بخوري

من امروز يكي خوردم تا الان كه خداروشكر خبري نيس

فقط اميدوارم ديگه نياد سراغم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنووون از دعات 😘😘 ببین یه دفعه شد دردام  من از ۶ هفته خونریزی داشتم تا ۲۴ هفته 😢 دیگه هیچ ...

ليانا جون الهي خدابهت صبر بده و زودتر دامنت سبز بشه

منم جفتم كامل سرراهي بود از هفته ١٣ به خونريزي افتادم اما خداروشكر بند اومد الانم يه كم رفته بالا شده مارژينال ولي خوب هنوزم پايينه

آره راست ميگي بايد سعي كنم مثبت باشم توكل برخدا خودش داده خودش هم مخافظش باشه🙏التماس دعا دارم ازت😘🌹

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من روز ۱۱ پریود ۸ بود فکر کنم همون ماهی که انتقال دادم برا همین استرادیولم رو روزی ۸ تا داد 

من روز ده  ۸ بوده دو تا صبح دو تاشب میخورم خوبه؟ به نظرت خوبه؟ شما باردار شدید؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
اخه اینطوری که خیلی خوشبحال مردان میشه و تنبیهی نمیشن..وکیل بگیر.. اول مهریه ات رو بگذار اجرا دولت ...

مشکل خاصی نداشتیم

من فقط یه کیست یه سانتی اندومتریوز داشتم

موضوع اینجاست که مادرشوهرم دعوا میندازه

اخرم کار خودشو کرد

یه کاری کرد که شوهرم منو با کتک انداخت بیرون

منم دیگه این سری گفتم نباید کوتاه بیام

باید شکایت کنم

عزیزم من پستت رو خوندم و کلی ناراحت شدم ولی حتما برو پیش یه روانشناس خوب  بعد اگه یک درصد هم ف ...

همه چی تموم شد

دیگه شوهرمم منو نمیخواد

نمیدونم یهویی شد

همش زیر سر مادرشوهرم بود که تحریکش کرد

منو انداختن بیرون با کتک

همه چی تموم شد دیگه شوهرمم منو نمیخواد نمیدونم یهویی شد همش زیر سر مادرشوهرم بود که تحریکش کرد م ...

بهاری جان عزیزم، خیلی ناراحت شدم، ان شاالله خدا خودش کمکت کنه و بهترینها را برات رقم بزنه به حق این شبهای عزیز

مشکل خاصی نداشتیم من فقط یه کیست یه سانتی اندومتریوز داشتم موضوع اینجاست که مادرشوهرم دعوا میندازه ...

خیر باشه برات...

انشاء الله در پس این سختی ها، شادی و آسونی باشه برات..

توکل کن به خدا...

همه چی تموم شد دیگه شوهرمم منو نمیخواد نمیدونم یهویی شد همش زیر سر مادرشوهرم بود که تحریکش کرد م ...

بهار جون من که نمیشناسمت

چند روزه اومدم تو این تاپیک و داستانت رو خوندم

ان شالله بحق علی گره کارت باز بشه،خیلی ناراحتیت رو کردم

الان که بیرونت کردن شما کجایی پس؟

خواهش 
واقعا 😂 دكترم ميگه انقدر تنها موندي خونه فقط زوم كردي رو شكمت از استرسه شايد يه بخشيش اين باشه ولي ...

😂😂

خب خداروشکر که دکترت هم دلسوز و همه کار رو واست انجام میده 

درسته چون تو خونه ای زوم کردی رو خودت دیروزم که صدای نی نی رو شنیدی خیالتم راحت شده خداروشکر  کتاب بخون همون کتابایی که زینب جون میگفت واسه دورانی که نی نی دنیا میاد اینجوری هم سرت شلوغ میشه زودتر میگذره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷