2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
سلام دوستان به نظرتون بیمارستان صارم بهتره یا نیکان واسه زایمان؟؟

منم بین این دوتا بیمارستان دودل بودم.امروز میرم نیکان پرونده ببندم و یه سر بزنم ببینم چه جوریه!

از اول بارداریم صارم بودم.بیمارستان خوبیه.راضی بودم منتها انگار مریض کرونایی هم دارن.میترسم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم بین این دوتا بیمارستان دودل بودم.امروز میرم نیکان پرونده ببندم و یه سر بزنم ببینم چه جوریه! از ...

وای من فکر میکردم بیمار کرونایی ندارن ای بابا

بی زحمت اگه رفتید به منم خبر بدید چه جور بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بین این دوتا بیمارستان دودل بودم.امروز میرم نیکان پرونده ببندم و یه سر بزنم ببینم چه جوریه! از ...

سارا جون رفتی نیکان لطفاً بیا اینجا بگو چجوری بود. منم میخوام برم اونجا برای زایمان.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
لیانا جون نی نی داری؟

نه نیوا جون ندارم برای بچه اول تلاش میکنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سارا جون رفتی نیکان لطفاً بیا اینجا بگو چجوری بود. منم میخوام برم اونجا برای زایمان.

عزیزم چرا نمیری کسری 

عالیه عالیه از همه نظر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه نیوا جون ندارم برای بچه اول تلاش میکنم 

عزیزم انشالله که اولی و بعدش دومی خیلی زود بیاد بغلت 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم انشالله که اولی و بعدش دومی خیلی زود بیاد بغلت 

فدات ممنوووون از دعات ایشالا واسه همه منتظرا 🥰🥰

عزیزم از دوستم پرسیدم واسه خواهرش همین اتفاق افتاده بود بعد چند تا دکتر رفته بود که گفته بودن بدنت ب ...

عزیزم ممنون محبتت ،خیلی شرمندت شدم ، اره دکتر منم بهم پماد و دارو داده و اونم گفت هر روز فشار بده و هفته اینده بیا برا کشیدن بخیه که میشه دورو بر بیستم جراحی 

اما اینکه اون خودش فشار میداد دوباره خون تیره میومد .اخه من دیشب خواستم فشار بدم دیدم خون شفاف داره میاد کلا بی خیال شدم .

شرمنده میتونی بپرسی وقتی خونه فشار میداد خونش بازم سباه و تیره بود و تا چند روز اینکارو انجام داد ،قطعا چند ماه که فسار نداده 

منم میترسم فشار بدم ی وقت خون رقیق نیاد که قطع نشه و برام داستان شه اخه دکتر هر چی خالی کرد خون سیاه بود و بهم گفت خواستی خونه فشار بده خون سیاه نمونه توش ،دیدم خونه شفافه دیگه اصلا فشار ندادم از دیروز

کجا شلوغ بود؟ اره حتما بگو ببینیم واقعا چه حرکتی برای این کار کردن 

سر کارمون

دیروزسرم شلوغ شد نشد بزنگم

ولی امروز هرچی زنگ میزنم نوبت دهی جواب نمیدن همش تو صف انتظارم

پاسخگویی هم گفت باید حضوری بیای سونوبشی برای بررسی کیست یا عفونت

عزیزم ممنون محبتت ،خیلی شرمندت شدم ، اره دکتر منم بهم پماد و دارو داده و اونم گفت هر روز فشار بده و ...

خواهش میکنم عزیزم حتما میپرسم 

دشمنت شرمنده