2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
حتما یه آز پرولاکتین پس بده 

آره زنگ زدم بخش سوالات پزشکی گفت دفترچه ات رو بیار برات آز بنویسیم یا هردکتر دیگه ای بنویسه بعدش با جواب آز بیا ویزیت شو

مرسی از راهنماییتون دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليانا جون اين دكتر قلب هم به من خدايي گفت اصلااااا نگران نباش فقط ميخوام خيالمون راحتتر بشه وگرنه با ...

پس خداروشکر سونوگراف گفته استرس نداشته باش برای راحتی خیال خودت 

کامل درکت میکنم منم این روزارو داشتم 

ولی الکی به پسرمون استرس نده کار سنگینم نکن وقت واسه سیسمونی خریدن زیاد اینترنتی خرید کن 

ممنووون از دعای قشنگت مررررسی دوستم 😍😍

ایشالا زود زود تا چشم بهم بزنی نی نی بغلته صحیح و سالم 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نفس جون من ی سمت بخیم متورم شده قد گردو  بزرگ و سفت شده خدا لعنت کنه دکتر شهامی رو که بخیه رو د ...

نه عزیزم.برا من ابنجور نبود اوایل خط بخیه سفت بود زیرش. ولی اینکه مثل گردو متورم بشه نه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفس جون من ی سمت بخیم متورم شده قد گردو  بزرگ و سفت شده خدا لعنت کنه دکتر شهامی رو که بخیه رو د ...

دوستم حتما پیگیر بشو ممکنه عفونت باشه اگه تب و لرز داری حتما پیگیر شو یا رنگش قرمزه.گاهی هم سروما جمع میشه اون تو.گاهی هم واکنش به نخ های زیر جلدیه.بستگی داره از چه نخی برات استفاده کرده باشن .پوستت جذبیه بخیه ش یا کشیدنی بود؟

بعدشم اینو بگم که تجربه ماها که کمک جراحیم در زدن بخیه خیلی بیشتر از جراحاس.اونو تو دوران رزیدنتیشون فقط بخیه میزنن.رسما بخیه زدن پوستو بلد نیستن.انگشت شمار من تو مدت 10سال کاریم دیدم که جراح بخیه پوستو خودش بزنه.پس این فکرو از سرت بیرون کن فقط دنبال راه درمان و حل مشکل الانت باش

پس خداروشکر سونوگراف گفته استرس نداشته باش برای راحتی خیال خودت  کامل درکت میکنم منم این روزار ...

😘💖😘💗🌹

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
امروزشلوغ بود یادم رفت.فردا میخوام برای چهارشنبه از ذنوبی وقت بگیرم.رفتم حتما بهت میگم. فعلا که هرر ...

کجا شلوغ بود؟ اره حتما بگو ببینیم واقعا چه حرکتی برای این کار کردن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شاید عفونت کرده بهت بعد عمل چرک خشک کن نداد اصلا ؟  حتما برو نشون بده زنگ بزن منشیش یه و ...

چرک خشک کن میخورم 

امروز روز یازدهم بودم اما بخیمو بخاطر این داستان نکشید گفت ی هفته دیگه بمونه 😞تخلیه کرد توش پر خون سیاه بود .خون جمع شده بود زیر بخیم 

گفت رفتی خونه اگه دیدی دوباره داره سفت میشه فشار بده 😳، نمیدونم با خودش چی فکر کرده خدا لعنت کنه همه دکترای بی مسئولیتو ، اگه خودش بخیه میزد شاید اینطور نمیشد .تورو خدا دوستان الکی نشینید تو سایت تعریف دکتر شهامی و بکنید واقعا ازش متنفرم 

دوستم حتما پیگیر بشو ممکنه عفونت باشه اگه تب و لرز داری حتما پیگیر شو یا رنگش قرمزه.گاهی هم سروما جم ...

عزیزم خدارو شکر ی با تجربه بالاخره پیدا کردم 

تورو خدا راهنماییم کن مورد مشابه دیدی یا نه

امروز رفتم پیشش روز یازدهم سز بودم و بخیمم کشیدنی اما بخاطر مشکل پیش اومده به ماماش گفت سرنگ بیار و بعد فشار داد گفت تجمع خون لخته شده سیاه هستش بعدش تا جون داشت فشار داد و خونهای سیاهو خارج کرد 

گفت بخیتم نمیکشم تا ی هفته دیگه ، تو هم اگه داری میبینی دوباره داره سفت میشه فشار بده خونها خارج بشه ،روزی یکی دوبار فشار بده سوراخی که ایجاد کردم بسته نشه ،امشب ی کم فشار دادم دیدم خون تازه داره میاد ترسیدم بی خیال شدم 

چون گفت ممکنه دوباره خون سیاه جمع شه 🙁

نکته جالبش اینه این تورم از روز هشتم شروع شد اگه خون سز و قدیمیه پس چرا تو روز هشت باد کرد 

چرک خشک کن میخورم  امروز روز یازدهم بودم اما بخیمو بخاطر این داستان نکشید گفت ی هفته دیگه بمون ...

عزیزم جاری من پیشش عمل کرد ولی این اتفاق واسش نیفتاد 

ببین کرم بهت نداد روش بزنی ؟ فشارش نده اگه خونه تازه میاد بیرون 

ای بابا 

من روزی که بیمارستان بهمن رفتم قبل عید یه خانومی پیشه دکتر عابدی سز کرده بود بعد بخیه هاش همه باز شده بود خیلی بد گوشت اضافه هم اورده بود شکایتم کرده بود ولی دستش به هیج جا بند نبود 

من جات باشم میرم پیش یه دکتر دیگه ببینه  بعد این بخیه بیشتر بمونه بد نیست ؟ چون اصولا یه هفته بعد میکشن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@samin11   عزیزم هنوز تاپیک میای؟

سلام عزیزم خوبی؟گاهی اوقات میام میخونم و میرم

چطوری؟در چه حالی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میدونی به خاطر  خونریزی که داشتی خون دیده شده  واسه من این اتفاق افتاد که سل فری داد ...

سلام عزیزم چطوری؟دیگه اقدام برا بارداری نکردی خواهر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....