2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
میدونی چیه وقتی بقیه میگن اگه به مامانش بره فلانه بهمانه گریه م میگیره😐به شوهرم میگم من فقط بچه تو ...

عزیزم این چه فکریه

نگو دیگه تروخدا

اون بچه داره از وجود شما رشد میکنه و بزرگ میشه و جون میگیره

معلومه که بچه خودته

آفرین به این طرز فکر خودت و همسرت که پذیرفتین و این کار رو انجام دادین ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اسپرم شوهر شما چیه؟

شوهر من الیگواسپرم‌هست

هم تعدادشون کمه و هم تحرکشون

ظاهرا  خیلی بد نیست اسپرمش اما انگار کیفیت نداره

از ۱۰ تا تخمک که گرفتن فقط یک جنین به بلاستوسیت رسید

اونهم تو پی جی دی مشکل داشت

دکتر میگه به احتمال خیلی زیاد مشکل کیفیت اسپرم هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
به دکترت میگفتی ویتامین بده  برای من شیرم خوب بود الان احساس میکنم کم شده و وزن نگرفته ببینم د ...

مکملامو ک میخورم عزیزم

شیر کم باشه معمولا سینه میگیرن ولی اگه شیشه بدی عادت میکنن ب شیشه سینه نمیگیرن..

اینکه میگی سینه رو ول میکنه سرشو برمیگردونه ممکنه علامت رفلاکس هم باشه البته خیلی علامت دیکه داره برا پسر من شروعش باهمین بود😬حالا رفتی ب دکترش بگو 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه من مشکل ندارم همینطوری گفتم چک کنم چون دو تا انتقالم منفی شد در چه صورت پیشنهاد هیستروسکوپی می ...

مگه نگفتی کیست داری🤔

بعضی مواقع هم انجام میدن که تشخیصی باشه در طول عمل اگر زائده‌ای داشته باشه رحم برمیدارن

پروردگارا! درآغوشم بگیر
فدات گلم خیلی ممنون 😍❤️امیدوارم جواب بده  این قطره سریع جواب داد ؟  صورتش هم جوش نوزادی ...

آره خیلی زود جواب داد عزیزم.دختر منم اینطوری بود خیلی جوش میزد الان بدنش بهتره ...من هفته ای دو تا 3بار حمومش میدم اینجوری جوشاش کمتر میشه.صورتش اینقدر جوش در میاورد که الان خشک شده جاشون و پوسته پوسته شده منم با روغن نارگیل و لوسیون و اینا چربش میکنم یکسره

دو و خورده ای بیمارستان عرفان نیایش همین دکتر رسول اکرم هم هست کمتره هزینه‌ش رزیدنت ها انجام میدن ع ...

اهان خب جای خصوصی انقدره

جای دولتی باید نصفش باشه میخوام برم بیمارستان شریعتی انجام بدم

مگه نگفتی کیست داری🤔 بعضی مواقع هم انجام میدن که تشخیصی باشه در طول عمل اگر زائده‌ای داشته باشه رح ...

اره کیست دارم مگه کسی که کیست داشته باشه نباید انجام بده یعنی خطرناکه براش؟

من راجع بهش چیزی نمیدونم

موندم انجام بدم یا نه

عوارض داره یا نه

با هیسترو مگه کیست هم برمیدارن؟

چون من ذخیرمم کمه

یه راهنمایی منو میکنی

من کیست اندومتریوز دارم خطرناک نیست برام

بعد تاثیری داره تو بارداری یا نه

در واقع چیکار میکنن

درد داره یا میتونی فرداش بری سرکار

راستی من عکس رنگی انداختم همه چیم خوب بود چسبندگی و اینا نداشتم و لوله هام باز بودن

ممکنه تو عکس رنگی نشون نده ولی تو هیسترو نشون بده؟

عزیزم پوشک ۴.۵ تا ببر کافیه و ناف بند نیازی نیست الان دیگه نمیبندن زودتر ناف میفته نبندی باید هوا ...

ارامش جون قدم نورسیده مبارک .کی زایمان کردی و کدوم بیمارستان .تجربیاتتو ممنون میشم در اختیارمون بگذاری 😍😘

سلام دوستان من روز ده انتقالم تو رو خدا دلداریم بدین اخه دل تو دلم نیست

عزیزم من بعد ده سال  دارم مامان میشم . دلتو بسپار به حکمتش .همه بچه هایی که اینجان درد کشیدن 

امیدوارم به حق فاطمه زهرا همه منتظرا زودی به ارزوشون برسن .🙏🙏🌺