2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
راستی موعود پریود شما کی ؟

آخر این هفته، من از موعد پریود وحشت دارم چون همیشه منظم هستم حتی دفعه قبل که انتقال دادم هنوز چهار روز مونده بود به زمان آزمایش بارداریم موعد پریودم بود که پریود شدم تا اون موقع من فکر میکردم چون پروژسترون استفاده میکنم حتی اگه باردار نباشم پریود نمیشم ولی زهی خیال باطل سر موعدم پری شدم،،، از لک و پریود وحشت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان ازتون یه سوال دارم من امروز۸انتقال جنین هستم امالکه بینی قهوه ای دارم چه خالکی بایدبه سر ...

مرکز ما تو برگه ای که به ما داده نوشته درصورت لک و خونریزی شیاف قطع بشه و سه تا آمپول پروژسترون در یک سرنگ عضلانی تزریق بشه،، بازم خودتون به دكتر و مرکزتون اطلاع بدید ببینید چی میگن

من یه پلیپ کوچیک داشتم دراوردم  هیچ عوارض خاصی نداشت یه بیهوشی سبک بود بعدش هم یکم دل درد اصلن ...

آخه من مشکل ندارم

همینطوری گفتم چک کنم چون دو تا انتقالم منفی شد

در چه صورت پیشنهاد هیستروسکوپی میدن

نه😐

فدای سرت عزیزم ، حالا که ذخیرت کمه خوب کردی زودتر باردار شدی ، مشکل فقط ذخیره نیست ،پس فردا خدایی نکرده اندومتریوز یا مشکلات دیگه رحمی اگه پیش میومد همین اهدایی هم دیگه جواب نمیداد، اصلا حسرت نخوریاااا، بنظرم تو هر زمان و مکانی آدما بهترین تصمیمو میگیرن ، بعدا یادشون میره شرایط ، الکی خودشونو سرزنش میکنن، پسسس از بارداریت لذت ببر ، برای بچه گلی کلی نقشه و برنامه بچین و تا نیومده حسابی به کارای شخصی و خونه برس که وقتی اومد دیگه شش دونگ حواس و زندگیت باید جمعش باشه که ایشالا ثمرش رو ببینی و نامدار باشه

فدای سرت عزیزم ، حالا که ذخیرت کمه خوب کردی زودتر باردار شدی ، مشکل فقط ذخیره نیست ،پس فردا خدایی نک ...

میدونی چیه

وقتی بقیه میگن اگه به مامانش بره فلانه بهمانه گریه م میگیره😐به شوهرم میگم من فقط بچه تو رو دارم حمل میکنم😔میترسم خدا اخر تنبیهم کنه

میدونی چیه وقتی بقیه میگن اگه به مامانش بره فلانه بهمانه گریه م میگیره😐به شوهرم میگم من فقط بچه تو ...

والا من بچه دارم یک درصدم به خودم نرفته کپی عمه هاش و باباشه حتی حرف زدنش ! همه میگن تو چکاره بودی  

آخر این هفته، من از موعد پریود وحشت دارم چون همیشه منظم هستم حتی دفعه قبل که انتقال دادم هنوز چهار ر ...

نه عزیزم بخودت استرس نده لطفا ، ان شاالله بحق حضرت زهرا اینبار مثبته ، امروزم سر نماز خیلی براتون دعا کردم ، ان شاالله بحق حضرت زینب که امشب شهادتشونه حاجت بگیرین 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
میدونی چیه وقتی بقیه میگن اگه به مامانش بره فلانه بهمانه گریه م میگیره😐به شوهرم میگم من فقط بچه تو ...

به بقبه چرا میگفتی از اول؟! خودت اگه نمیگفتی که کسی متوجه نمیشد، حالا که همینو میخوان فردا واست نقطه ضعف کنن از الان خودت قوی کن اصلا به کسی اجازه اظهارنظر نده، حتی به شوهرت هم نگو بچه تو و... دیکه واسش عادی میشه، اصلا باید جوری رفتار کنی که کسی جرات نکنه اینو بهت بگه حتی شوهرت

نه عزیزم بخودت استرس نده لطفا ، ان شاالله بحق حضرت زهرا اینبار مثبته ، امروزم سر نماز خیلی براتون دع ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری منم دعاگوی شما و همه دوستان منتظر هستم آن شالله به حق امشب و این ماه عزیز هممون سال ۹۹ رو با شادی باردار بودنمون شروع کنیم

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری منم دعاگوی شما و همه دوستان منتظر هستم آن شالله به حق امشب و این ماه عزیز ...

الهی آمین الهی آمین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘