2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه تو این ۸ سال کاری نگردم چون راجع بهش نمیدونستم فقط سونو شکمی دادم که تغییر نکرده بود پاسال که ...

عزیزم اندومتریوز با سونو شکمی مشخص میشه ؟

با سونو داخلی چطور؟

علاعمش چیه؟

ذخیره تخمک کم باشه بازم هرماه تخمک غالب وخوب داری بدون دارو؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اندومتریوز با سونو شکمی مشخص میشه ؟ با سونو داخلی چطور؟ علاعمش چیه؟ ذخیره تخمک کم باشه بازم ...

اره با سونو واژینال مشخص میشه ولی گرید یا درصدش نمیدونم

منم ذخیره ام کمه ولی هر ماه فولیکول دارم با سایز خیلی خوب

ببین بعضی ها علایم شدید دارن مثل دردهای شدید پریودی و خون ریزی های شدید

بعصی هام مثل من بدون علایم هستن

شماهم اندومتریوز داری

اره با سونو واژینال مشخص میشه ولی گرید یا درصدش نمیدونم منم ذخیره ام کمه ولی هر ماه فولیکول دارم با ...

نمیدونم ...فک نکنم ...دردپریودیم زیادهست اما تو سونو شکمی وواژینال نگفت که داری

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اخه من زمانم کمه نگران ذخیرمم دیروز ازمایش هامو نگاه میکردم دیدم ازمایش دو سال پیشم ذخیره ام ۵.۳۶ ...

من نمیدونستم شرایطتون

پس اگر در اولین فرصت ایشالا برو دنبالش بعد این مریضی

البته اگه دکتری میشناسی که سریع وارد سیکل بشی و ایشالا نتیجه بگیری بهتره

توی عکس زیاد معلوم نیست،ولی همینطوری قابله دیدنه 

عزیزم هاله داره بزار روز ۱۴ بتا بده 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دیدی منفی شدم حسم هیچ وقت دروغ نمیگه خیلی من بدبختم

وایییی بهاری جان خیلی متاسفم برات عزیزم دیروز گفتی بی بیم هاله انداخته گفتم صد در صد مثبتی و تلقین منفی میکنی 

ایشالله بعد عید با انرژی مضاعف شروع می کنیو نتیجه میگیری🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزيزم من مركز ميلاد رفتم هر چند كه دولتي بود ب بار دوم مثبت شدم...جوابدهيشون عالي بود....بعد عيد يكس ...

عزیزم هزینتون چند شده؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
وایییی بهاری جان خیلی متاسفم برات عزیزم دیروز گفتی بی بیم هاله انداخته گفتم صد در صد مثبتی و تلقین م ...

ممنونم

اره خودم فهمیدم

اون سری هم بی بی چکم تقریبا پررنگ بود 

دو سه تام گذاشتم ولی عدد بتام ۲۰ بود

بر همین میدونستم کمرنگه یعنی نگرفته

بخدا موندم چطوری دوباره از صفر شروع کنم

بدن ادم مگه چقدر جواب میده

من تو کمتر از ۶ ماه دو بار پانکچر ۲ بار انتقل یه بارمiui کردم

خیلی اذیت شدم

الانم اگر ذخیره ام پایین نبود انقدر عجله نمیکردم

یک قاشق چایخوری توی یه استکان کوچیک  بخوری کافیه نه عزیزم با نبات زعفرونی بخور که گرمم هست الان ...

میگم من میخام تعیین جنسیت کنم اگ رازیانه بخورم باز بیشتر جنیام دختری نمیشن؟؟چون سر بچه اولم رازیانه خوردم و دخترم شد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
بعد اينكه رنگ خونريزي يا لكه بينيت چجوري بود؟!

خونه تازه عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بخاطر جفت پايين ني نيات رفتن؟!

عزيزم شما استرس جفت پايين رو نداشته باش 

دليل من بيشتر دوقلويي بود چند تا دكتر بهم گفتن بعد چسبندگي جفت به رحم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
میگم من میخام تعیین جنسیت کنم اگ رازیانه بخورم باز بیشتر جنیام دختری نمیشن؟؟چون سر بچه اولم رازیانه ...

عزیزم دقیق نمیدونم..با تینکه همه چی دست خداست  ولی منم شنیدم که  رازیانه جنسیتو بیشتر دختر میکنه  ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》