2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045893 بازدید | 684488 پست
ایشالا خدا به همه کمک کنه به ماهم همینطور فعلا که عفونت ادرار دارم هر دفعه هم رفتم آزمایش شدید تر ش ...

انشاالله كه رفع ميشه اصلا نگران نباش تا ميتوني آب و مايعات بخور بري دستشويي خيلي تاثير داره 

رو من كه اينجوي جواب داد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انرژی مثبتم رفته 😞😞😞

مونا جون چرا ناراحتي 😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم انشالله خودت باردار میشی طبیعی.چند تا جنین داری؟مشکلتون چی بود عزیزم؟

من هفتا جنين تو دو تا بسته يه سه تايي يه چهارتايي.

من ذخيرم 0/6 بود يعني خيلي کم آزمايش همسرم بد نبود ولي خيليم خوب نبود مورفولوژي 3 با تحرک 40 برا همون ريسک نکردم رفتم آي وي اف.

خدایا شکرت

داشتم کلی تو سایتای مختلف میچرخیدم ببینم چرا طبیعی باردار نمیشم هرچی بیشتر خوندم بیشتر حالم گرفته شد ، نوشته بود شیرینی اصلا نخورین،من اصلا زدم به بیخیالی همه چی میخورم یکی دیگه نوشته بود گرمی بخورین من اصلا از چیزای گرم بدم میاد یکی دیگه نوشته بود قبل نزدیکی اینکارو کنید اونکارو کنید من از نزدیکی هم چندروزه بدم میاد اااااه حال خودمو گرفتم بدجور

من هفتا جنين تو دو تا بسته يه سه تايي يه چهارتايي. من ذخيرم 0/6 بود يعني خيلي کم آزمايش همسرم بد نب ...

خداروشکر تعداد جنین هاتم خوبه انشاالله یا به خواست خدا طبیعی باردار میشی یا با اولین انتقالت مامان میشی😍😍برای منم خیلی دعا کن عزیزم😌

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
اینارو که انجام میدم قرص هم میخورم فعلا موثر نبوده

انشاالله اين يك هفته هم به خوشي بگذره 

توكل به خدا ايترس نداشته باش❤️❤️🌹🌹

مونا جون چرا ناراحتي 😢

لیانا دیوانم من ،خودمو خودمو آزار دادم ، اصلا واسه چی شوهر کردم من؟؟؟؟شوهرو میخواستم چیکار ،انرژیمو میگیره ، از وقتی شوهر کردم و طبیعی باردار نشدم حالا رو خودم برچسب نازا هم زدم ،اصلا شک دارم که لوله دارم یا نه !!پس این ...کجا میره واقعا؟یه دور میزنه برمیگرده پایین نه؟ نردبانی واسه رسیدن به تخمدان وجود نداره انگار ، منظورم لوله هست

داشتم کلی تو سایتای مختلف میچرخیدم ببینم چرا طبیعی باردار نمیشم هرچی بیشتر خوندم بیشتر حالم گرفته شد ...

مگه مامان باباي ماها اينكارارو ميكردن همه چي دست خداست فقط 

خداروشکر تعداد جنین هاتم خوبه انشاالله یا به خواست خدا طبیعی باردار میشی یا با اولین انتقالت مامان م ...

تا اينجاش که واقعا برا من معجزه بود با اين ذخيره خود دکترم هم تعجب کرد چون ميگفت نهايت دوتا يا سه تا بيشتر تخمک نميشه انا نه تا تخمک داشتم که هفتاش جنين شد .

ان شاءالله اگه لايق باشم دعا گوي همه منتظراي ني ني هستم به حق اين شب ها خدا دامن همه چشم انتظار هارو سبز کنه.

خدایا شکرت
تا اينجاش که واقعا برا من معجزه بود با اين ذخيره خود دکترم هم تعجب کرد چون ميگفت نهايت دوتا يا سه تا ...

خداروشکر واقعا عالیه ۷ تا جنین😍😍انشاالله خدا به هممون نظری کنه...

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
لیانا دیوانم من ،خودمو خودمو آزار دادم ، اصلا واسه چی شوهر کردم من؟؟؟؟شوهرو میخواستم چیکار ،انرژیمو ...

خب يعني چي لوله ندارم ؟ دختر خوب چرا نا اميدي آخه ؟ اين همه بهم انرژي ميدادي يادته 

ما هم مامان ميشيم حالا يا طبيعي يا ميكرو 

توكلمون بايد به خدا باشه