2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
[QUOTE=126465504]یعنی کسی بوده روز ۱۲ بی بی چک بزاره منفی  باشه ولی بعدا ازمایشش مثبت  آز ...

من که زایمان کردم عزیزم اما هیچ علایمی حتی بعد ازمایشمم نداشتم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که زایمان کردم عزیزم اما هیچ علایمی حتی بعد ازمایشمم نداشتم😁

خدا نگهدار شما و نی نی خوشگلت بتشه عزیزم . 🌹🌹🌷🌷🌷🥰🥰🥰 

شما قبل آزمایش بی بی چک نزاشتی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چرا میگن مثانه پر باشه،آخه ادم بعد انتقال دستشویش میگیره مجبور میشه بره که بدتر میشه من قبل انتقالم ...

وقتی با سونو و‌مثانه نیمه پر انجام بشه دکتر جای بهتری واسه جنین ها در دسترسشه

اره عزیزم ممنون  خدارو شکر تو خونه محبوسیم بخاطر این شرایط دکترم از ترسم نبردم شیر میخوره بع۱ی ...

مبارکه خانوم خانوما⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خوب‌ کاری کردی بیرون نبردی. اصلا نگران نباش. شیر که خورد تا بیست دقیقه سرشو بالاتر نگه دار . حالا عمودی عموی هم نبود مشکلی نیست. زاویه ۴۵ درجه خوبه

ای من قربونش بشم😍😍😍😍😍

فکر کنم کلا ۱۲ 

بیمارستان بهمن  جنین شناساش خوبن  ؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خانوما میشه رو روز ۱۴ اول صبح برم آزمایش بدم؟؟؟ و دوباره باید تکرار شه بعداز دو روز؟؟؟؟؟

معمولا آزمایش که انجام میدن تکرار داره، برای اطمینان از دو برابر شدن بتا

من که مثانه ام پر بود موقع ای که انتقال میدن به خاطر اینکه تو سونوگرافی خوب ببینن میگن پر باشه . الب ...

مگه شما رو سونو گرافی میکنن

بر ما که یه شستشو دادن بعد با اون سوزن ها جنین هارو گذاشتن تو رحم