2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام تورک آنا جون وقتی پیاماتونو میبینم ذوق میکنم چقد خوبه که سر میزنین  آخه من از شما کلی ان ...

سلام عزیز دلم.... 

خدا میدونه دوست دارم مثل قبل هر روز کنارتون باشم.... 

اما فعلا دارم کجدار مریز پیش میرم..... 

انشالله هر دفعه میام کلی خبر خوب ببینم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهرانم شوهرم مشکل نداشت من خودم اندومتریوزم منم ۳۰ سالمه ذخیره ام لب مرزه ۱.۲ هستش شمام ترشح ...

عزیزم ذخیرت خوبه نگران نباش..... 

من با ذخیره 1/4 یه بار پانکچر شدم تازه با داری دومم طبیعی بود..... 

به خودت انرژی + بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه اندومتریوز که دارو نداره ترشح توام سفت و کرمی رنگه من نداشتم فقط همین یه ساعت پیش یه بار دیدم

عزیزم خوب کلینیک آندومتریوز رفتی؟ 

من شخصا فکر میکنم درمان آندومتریوز بی‌تاثیر نبود تو بارداریام..... 

عزیزم هم درمان میشه هم کنترل.... 

بچه ها من سال قبل این ختم رو انجام دادم..خیلی حس خوبی بهم داد و خداروشکر حاجت رواشدم..اگه دوس داشتنن ...

علاوه بر بحث معنوی‌ یه خوبی دیگه هم داره فرصت نداری فکرای چرت و پرت بکنی.... 

بچه ها من خیلی نگرانم اوضاع مالیمون بد بهم ریخته همش میگم نکنه بچه رو به زور داریم میاریم یه عمر از ...

عزیزم طبیعیه به هورمانات ربط داره..... 

به سلامتی دردونتونو بغل کنین.... 

عزیزم انشالله پرروزی خواهند بود.... 

دلتو قرص کن.... 

نگرانم نباش..... 

مشکل بخوایی بهش فکر کنی همیشه هست.... 

مهم اینه که همیشه امید داشته باشی.... 

علاوه بر بحث معنوی‌ یه خوبی دیگه هم داره فرصت نداری فکرای چرت و پرت بکنی.... 

سلام عزیزم خوبی صبحت بخیر...من یه آمپول استرو تاید زیر جلدی دور ناف دارم امروز ساعت ۸ صبح باید بزنم لطف میکنی بگی سر سرنگ چند سانت باید بره داخل شکم ممنون❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
انا خانم لطفا ....

جانم؟ 

سلام عزیزم خوبی صبحت بخیر...من یه آمپول استرو تاید زیر جلدی دور ناف دارم امروز ساعت ۸ صبح باید بزنم ...

عزیزم کامل.... 

فقط اگه تپلی نود بزن.... 

اگه لاغری به کم زاویه بده..... 

کلا سخت نگیررررر..... 

منم میخوام فقط بگین از کی بخونیم ب شمسی نه قمری

عزیزم دوستمون داره به نیت دوستاش میخونه یعنی لزومی نداره شما حتما بخونی.....

اما میتونی شمام دوست داری به نیت لیستی که دوستمون تهیه کرده بخونی حالا هر روزی که دوست داری شروع کن..... 

عزیزم کامل....  فقط اگه تپلی نود بزن....  اگه لاغری به کم زاویه بده.....  کلا سخت ...

ممنونم خیالمو راحت کردی از دیشب همش دنبال اطلاعاتش بودم یادم رفته بود از دکتر بپرسم 😍😍😍 ..نه لاغرم نه تپل دکترم گفته ۴۵ درجه بزن بار اوله خودم میخوام دور ناف بزنم تا حالا خودم نزدم... بازم ممنون❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مامانایی که انتقال دادین و کنجداتون تو دلتونن شمام ایا سردرد داشتین بعد انتقال من الان چهار روزه انت ...

عزیزم سعی کن دیگه مسکن نخوری حتی استامینوفن..... 

ببین عزیزم وارد سیکل که میشی و انشالله باردار بشی ممکنه طولانی مدت سردردهای طولانی و بی وقفه داشته باشی اگه بخوایی هی مسکن بخوری خوب نیست پس سعی کن تحمل کنی..... 

سرتو ببند.... 

کیسه یخ رو امتحان کن.... 

گرم کن..... 

کارهای مختلف انجام بده برا تسکینش..... 

مثلا برا من کیسه یخ میذاشتم آروم میشد..... 

خلاصه سعی کن دیگه دارو نخوری.... 

چون یه بار دو بار نیست من خودم تا ماه 4 یکسره سردرد داشتم.... 

یه سوال دیگه ایا روز انتقالم محسوب میشهیا از فرداش و مامانای تازه علامتاتون چیه و از چندمین روز انتق ...

اگه احساس خستگی نکنی موردی نداره خیلیا سر کار رفتن و پله بالا پایین کردن و جوابم گرفتن..... 

فقط یه کم دور کاراتو آرومتر کن و از حرکت‌های ناگهانی سعی کن دور باشی.... 

فقط یه بار صبح بزنم  بعدش دیگه همون غروب بزنم مشکل داره البته بهم گفته بودن امپولاتو از پنج ش ...

عزیزم پروژسترون رو سعی کن منظم بزنی حالا نیم ساعت یه ساعت بعضا جابجا کنی موردی نداره اما بهتره منظم باشه.... 

دخیره ات چند بود من ذخیره ام تابستون ازمایش دادم لب مرز بود۱.۲ ولی الان که ۲ بار پانکچر شدم نمیدون ...

عزیزم من ذخیرم 1/4 بود بعد دو تا پانکچر تازه سده بود 1/18 پس نگران نباش..... 

ذخیره هم تا جایی که میدونم بالا نمیره...

چون ذخیره تو دورا جنینی شکل میگیره.... 

اما خوب میشه با مکمل و تغذیه کیفیت رو بالا برد.... .