2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروژسترون 400 روزی 2 تا اول آمپولشو داده بود ولی چون جاش عفونت کرد از فردای انتقال شیاف استفاده میک ...

من از پنج روز قبل از انتقال و 3 روز بعدش آمپول زدم، الان دو روزه دارم شیاف استفاده میکنم، چون دیگه نخوام برم درمونگاه 

سلام به همه خانوما من میخام تو ماه رجب برای ۴۰ نفر سوره مریم بخونم هر کدومتون دوست دارین بگین براتو ...

انشالله خودت اول حاجت روا بشی منم دعا کن شنبه آز دارمو نگرانم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام خیلی به مثبت شدنت امیدوار بودم. روحم نابود شد. با تمام قدرتت دوباره برو جلو. ایندفعه دو تا گل پ ...

مرسی عزیزممم 

قسمت نبود زنگ زدم مرکز گفت تا اخر فروردین پذیرش نداریم بخاطر کر  و  نا منم گفتم این مدت و وزن کم کنم

اره اتفاقا به شوهرم گفتم دوتا میزارم از اون دوتا یدونه a و یدونه ab هستش 

البته ۸تا دیگه جنین دارم تعیین جنسیت نشدن ولی دختراشو نگه می دارم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من از پنج روز قبل از انتقال و 3 روز بعدش آمپول زدم، الان دو روزه دارم شیاف استفاده میکنم، چون دیگه ن ...

منم از 4روز قبل انتقال آمپول میزدم

خوب کاری میکنی الان هر چی کمتر از خونه بیرون بریم بهتره مخصوصا جایی مثل درمونگاه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
ماهك جون شما پرود بشي ميتوني بري انتقال  ولي يك ماه استراحت بده انشاالله بعد  عيد برو واس ...

والا بخاطر این بیماری جدید گفت همه افتاده بعد فروردین منن وزنمو بیارم پایین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود