2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
آره عزیزم همه جور آزمایشو دارو نتیجه نداد میکرو کردیم

پس چون سالمید و جنین ۵ روزه هست احتمالش زیاده مثبت شه

نگران نباش

ترشح هم داری؟

اصلا اصلا یه ذره علایمم نداری؟

چندم ازمایشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چون سالمید و جنین ۵ روزه هست احتمالش زیاده مثبت شه نگران نباش ترشح هم داری؟ اصلا اصلا یه ذره ع ...

مرسی عزیز دلم

علائم که هیچی ترشحم چون شیاف واژینال استفاده میکنم فک میکنم به خاطر اون باشه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
پس چون سالمید و جنین ۵ روزه هست احتمالش زیاده مثبت شه نگران نباش ترشح هم داری؟ اصلا اصلا یه ذره ع ...

کلا تو بارداری طبیعی هم از روز هفتم تا دهم بعد رابطه علایم ظهور میکنه که خیلی شبیه پریودی هست ولی بنظرم نفخ برای اکثریت باشه

انشاالله قبلا تجربه نداشتم وگرنه به مركز قبلش ميگفتم هزينه رو ميدم ولي دو تا دوتا فريز كنيد ولي الان ...

بستگی به مرکزت داره من ابن سینا گفتم دکترم همیشه یکی انتقال میده دیگه تهش با اصرار ۲ تا لطفا واسه من بیشتر از ۲ تا توی یه نی نزارید گفت خانم تشخیص اش با جنین شناس هست بعد از جنین شناس پرسیدم گفت اگر کمتر بزاریم ممکنه از فریز در میاریم یکی ۲ تا از بین بره بعد این همه دارو گرفتی بدون جنین بشی اگر کیفیت اش خوب باشه مجدد فریز میکنیم

این سری من ۲ تا نی با گرید آ گفتم واسم ذوب کنن از ۶ تا ۳ تا بلاست شد یکی خیلی ضعیف بود که گفتن ارزش فریز مجدد نداره ۲ تا انتقال دادن. حالا دیگه پناه بر خدا ببینیم چی میشه

چه شیافی استفاده می‌کنید؟ 

پروژسترون 400 روزی 2 تا

اول آمپولشو داده بود ولی چون جاش عفونت کرد از فردای انتقال شیاف استفاده میکنم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
ممنون از جوابت عزیزم من مرکز رویا ميرم و باید برگردم استان کرمان.بنظرت چند روز بعد از انتقال برگردم ...

به نظرم ۳ روز بمونی خوبه ولی خیلیا بودن که همون روز هم برگشتن . عقب ماشین دراز بکش و برگرد ، مشکلی پیش نمیاد عزیزم 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم