2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
مرسی عزیزم بخدا از استرس قلب درد گرفتم مرسی دوستان آروم شدم بعد از ۸ سال خدا بالاخره منم مادر کرد😭...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم..انشاءالله سالم بگیری بغلت ..انشاءالله روزی همه منتظرا مادر شدن آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبخال با بیهوشی ممکنه تموم ریه ها دور از جون تبخال بزنه و شخص دور از جون همه فوت کنه.❤❤❤

آخه من روز قبل‌انتقال تبخال زدم ، الان روز ۵ هست داره بهتر میشه ...

عزیزم گفتید مشکل ژنتیکی دارید منظورتون چی بود که گفتید ژن شوهرم غالب شد؟منظورتون دی اف ای اسپرم هست؟

نه جهش ژنتیکی داره 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
راستش من تا حالا باردار نشدم تو فاز بتا نیستم ولی برات سه تاحمد میخونم ودعا میکنم که مثثثثبت باشه ون ...

مرسی عزیز دلم😍😘 ان شاءالله به زودی خبر بارداری شما😘😘

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
🙈گن بارداری هم داریم

اره عزیزم کسانی که رحم اجاره میگیرن برای وانمود کردن به دیگران استفاده میکنن 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

خانما  ی سوال من باردار نیستم ماه پیش پانکچر شدم .

خیلی ترشح دارم ترشحاتمم خیلی ببخشید مثل بوی اسپرمه صبح که از جام پا میشم مثل پریودی اونجوری ازم ترشح میاد دلیلش چیه تجربه ای ندارین؟؟حتی در طول روز هم اینجوریم