2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام روز بخیر دوستان....خوبین مامان ماهک خوبی نفسی ...دلارام و بقیه چطورن اول اینکه تشکر کنم از تک ت ...

ایشالا که مثبتی ، سه قلو سخته ولی دیدم که سه سالگی به بعد باهاشون خوش میگذره ! پس سه سال پر ماجرای بامزه با سه قلوهارو برات آرزو میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز بخیر دوستان....خوبین مامان ماهک خوبی نفسی ...دلارام و بقیه چطورن اول اینکه تشکر کنم از تک ت ...

سلام عزیزممم انشالا که مثبته و میتی کلی خوشحالمون می کنی 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانمای عزیز.من الان تو سیکل میکرو هستم و امپولام رو دارم میزنم احتمالا آخر هفته آینده پانکچر میشم ولی بدحوز سرما خوردم و ریه ام هم عفونت کرده و سرفه میکنم .داروی انتی بیوتیک هم نمیشه خورد به خاطر تداخل دارویی .خودمو بستم به دم کرده های گیاهی.به نظرتون واسه بیهوشی پانکچز واسم مشکلی پیش نمیاد؟کسی اینجوری بوده و بیهوشش کرده باشن؟

سلام خانمای عزیز.من الان تو سیکل میکرو هستم و امپولام رو دارم میزنم احتمالا آخر هفته آینده پانکچر می ...

اگر خوب بشی اره اما اگه سرفه کنی یا تب یا تبخال بیهوشت نمیکنن عزیزم سعی کن زود خوب بشی 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اگر خوب بشی اره اما اگه سرفه کنی یا تب یا تبخال بیهوشت نمیکنن عزیزم سعی کن زود خوب بشی 

مرسی عزیزم والا نه تب دارم نه تبخال فقط سرفه دارم کم استرس سیکل رو داشتم اینم اضافه شد

عزیزم انشاللله خدا خودش کمک کنه و به زودی خبر بارداریت و بدی🌷🌷🌷🌷

نمی دونم هرچی خدا بخواد اون بشه حتی اگه تو تقدیرم بچه نباشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
☹ با ivf ? انتقال اولت بود ؟ باز جنین داری ؟ 

با ای وی اف دیگه جنین ندارم انتقال دومم بود

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
تبخال مشکلش چیه؟

نمیدونم دلیلش برای تبخال چیه اما اتاق عمی تبخال و سرف رو یه جیز مهم میدونن برای بیهوشی یکی از دوستان یه ذره تبخال داشت بنده خدارو آخرین نفر بردن...اما نگران نباش تا روز عملت حالت خوب میشه عزیزم😘😘😘😘

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

سلام بچه‌ها کیا اینجا عمل هیستروسکوپی انجام دادن؟؟

من ۱۶ بهمن انجام دادم هنوز لک دارم طبیعیه ایا ؟؟شماها تا کی داشتین زیاد نیستا خیلیی خیلیی کم ببخشید مثلا ب جای ترشح روزانه یکم لک قهوه‌ای خسته شدم دیگه😭 شمام اینطور بودین؟؟

سلام بچه‌ها کیا اینجا عمل هیستروسکوپی انجام دادن؟؟ من ۱۶ بهمن انجام دادم هنوز لک دارم طبیعیه ایا ؟؟ ...

سلام من هیسترو شدم لک داشتم سه چهار روز بعد یهو زیاد شد دکترم گفت پریودی بود بعد دوسه روز باز کم شد کلا ۱۷ روز خوریزی داشتم و البته کم مثل شما بجز اون چندروزی ک پریودی بود وسطش. نگران نباش.

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش