2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سلام آنا جون من چهارشنبه ای رفتم ابن سینا و تو کلینیک آندومتریوز تشکیل پرونده دادم با اینکه میخواستم با خانم دکتر پادمهر ویزیت بشم متاسفانه خانم دکتر نبود و با دکتر کارگر ویزیت شدم...دکتر کارگر بعد از معاینه برام سونوی رحم و کلیه نوشت و یه آزمایش ذخیره تخمدان که قرار شد بعد از حاضرشدن جوابها برم پیشش...درمورد عمل آندومتریوز پرسیدم که دکتر چندان موافق عمل نبود چون عقیده داشت درد پریودم زیاد نیست و به مسکن جواب میده از طرفی عمل میتونه ذخیره تخمدانم کم کنه و دیگه فولیکولی برای میکرو نداشته باشم... گفت عمل هیچ تاثیری برا مثبت شدن میکرو نمیکنه تنها کاری که میکنه آینه که التهابات رحم کم میکنه و یه کم شانس مثبت شدن بالا میبره....من قبلا آزمایش ذخیره تخمدان دادم یعنی قبل از لاپاراسکوپی تشخیصی اردیبهشت ماهم و قبل میکرو که عددش ۷ بود یعنی بالا بود ممکنه با عمل ذخیرم خیلی خیلی کم بشه که تخمک نداشته باشم؟؟ شما ذخیره تخمدانت چند بود که عمل کردی؟ نوبت سونو برا دوماه دیگه بهم وقت داد با دکتر ناصری ابن سینا ، بعداز آماده شدن جواب سونو و آزمایشات نوبت دکتر پادمهر میگیرم تا با اونم مشورت کنم برا عمل
زمانبندی خدا بی نظیراست نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود فقط اندکی بردباری میطلبد و ایمان بسیار...ولی ارزش انتظار را دارد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آوا جون خدا رو شکر که قلب نی نی نازت تشکیل شده بود ، ان شا الله که بقیه مراحل هم به خوبی پیش میره ، چشم عزیزم منم دیگه فقط دارم استراحت میکنم خانمی ، همه زحماتم افتاده روی دوش مادرم که مطمئنم هیچ وقت نمیتونم براش جبران کنم . مهراد کوچولو عزیزم و فافا جون ان شا الله شما هم با پیگیری کارهاتون حتما این دفعه نتیجه مثبت میگیرید .
سلام به همگی و تبریک به مامانای جدید ان شاءالله بارداری خوبی رو داشته باشین فافا جون من دیروز بیمارستان آبان با خانم دکتر طرازی هیسترو (خراش آندومتر)شدم برای من 2.340.000 شد بعد از عمل دل درد پریودی داشتم که زود برطرف شدو الان لکه بینی دارم آنا جون یه سوال این ماه من قرصهای تیروئید - کلسی کر-پودر اینوفولیک 2 بار در روز- ب 6 - قرص ال دی از روز سوم پریودی - آمپول ب 12 هفتگی - آمپول د3 بیست روز یکبار داشتم فقط بابت قرص پردنیزولون باید همراه با شروع ال دی میخوردم یانه ؟ الان شک دارم ممکنه به خاطر مصرف نکردن یکماه سیکلم غقب بیفته ؟ شما قرص پردنیزولون رو داشتین و اینکه از کی شروغ کردین؟
سخاوتمندی دنیا به اندازه باور شما وسعت میگیرد … دنیا نه از خود ثروتی دارد نه فقری این ذهن شماست، که انتخاب گر است همیشه دست روی بهترین ها بگذار کلید انتخاب در باور شماست
سلام به همگی

آنا جون منتظر سونوی روز سوم پریود هستم که دکتر امپولا رو برام تعیین کنه وشروع کنم دیگه ..

قضیه هیسترو هم چون دیدم خیلیا بعد از منفی شدن بهشون عمل پیشنهاد میشه گفتم منم انجام بدم
والا من هیسترو‌شدم دکتر گفت مشکل خاصی نبود فقط چسبندگی داشتی ....توکل برخدا

من فعلا قضیه پرولاکتین که عددش نجومی شده فکرمو مشغول کرده که علتش چی میتونه باشه .. ممنونم که هستی !
آنا جان ببخشید همش مزاحمت میشم گلم.راستش من بار اولمه و هیچ اطلاعاتى تو این زمینه ندارم.خواستم بپرسم قرص واژینال آندومترین رو چقدر باید داخل کنیم.من همین که خودش میره بالا ولش میکنم.یعنى زیاد داخل نمیبرم
زکریا جون دفعه اول شهرستان انجام دادیم و خیلی طول کشید من تقریبا دو ساعت پشت در اتاق عمل بودم ، ولی همسرم گفت تو اتاق عمل معطل شدن و کل عملش تقریبا بیست دقیقه بوده ،جواب آزمایش هم حدود دو هفته بعدش آماده شد که تعداد ننوشته بود ،کلا توضیحات بود و گفته بود اسپرم تولید میشه و یه سری توضیحات دیگه که اون موقع اینجا جواب رو گذاشتم ،جوابش پیچیده بود و خیلی سر در نیاوردم،رویان هم گفت کلا آزمایش ها با هم همخوانی ندارن آز ژنتیک و هورمونی و اسپرم و بیوپسی ،گفتن تناقض توشه و خودشون مجددا آزمایش گرفتن که آزواسپرمی تایید شد و گفتن باید تسه بشه ،تسه رویان من تقریبا از ساعت 11 تا 2/5 پشت در اتاق عمل بودم و همون موقع جواب نمونه برداری هم آماده بود ،چیزی بهمون ندادن و نگفتن چندتا ،فقط گفتن اسپرم هست و باید میکرو بشیم،من اون روز اینقدر دستپاچه بودم و استرس کشیده بودم از صبح که دیگه وقتی گفتن میکرو دیگه هیچی نپرسیدم ولی بازم میگم پشیمونیم شهرستان بیوپسی کردیم همه ش وقت تلف کردن بود و استرس و اعصاب خوردی اضافی
مهراد کوچولو جون ذخیرت نسبت به من خیلی خیلی زیاده..... مال من قبل از میکروی سوم ۱/۱۸ بود.... یعنی قبل لاپرا.... عزیزم ولی بستگی به این داره تخمدانت درگیر باشه یا نه.... چون من تخمدانم هیچ مشکلی نداشت و فقط لگنم درگیر بود.... چون کوتر تخمدان میتونت ذخیره رو پایین بیاره.... عزیزم به نظرم پیگیریتو ادامه بده چون اولا اونا تازه برات آز ذخیره نوشتن.... راستی بهشون گفتی ذخیرت ۷ بوده و با این حال گفتن واست خوب نیست؟ به نظرم پیگیریتو ادامه بده و بعد تصمیم نهایی ببین چی کار باید بکنی.... این دفعه اگه میتونی با پادمهر هماهنگ شو.... ظاهرا یکی از دوستان میگفت خانوم دکتر پادمهر دیگه فقط دوشنبه ها میاد.... حالا باز ببین برنامه چطوره.... مثلا دکتر پادمهر به من با توجه به تشخیصش گفت احتمال نتیجه گرفتن از میکرو برام نزدیک صفره و برا همین من مصمم تصمیم گرفتم حتما قبل میکرو عمل کنم اونم با اون ذخیره.... البته خوب دکتر زنانم ازشون خواست آمپول زولادکسمو که چند ماه قبل و بعد عمل باید میزدم رو برام تجویز نکنن چون ذخیرمو پایین میاورد.... حالا باز ببین نظر قطعی و نهایی چیه و سبک سنگین کن بعد تصمیم بگیر..... بهترین کارو میکنی.... ایشالله تا دو ماه میتونی بقیه کاراتم خوب پیش ببری.... راستی آزای تکمیلیم دادی؟ به طبع و ورزشم برس..... مایعاتم زیاد بخور.... فتا جان خوب قبل رفتن بپرس ازشون ولی به نظرم مشکلی نداشته باشه.... فتا جون عزیزم حدودای ۲ تومن درنظر بگیر حالا یکم کمتر یکم بیشتر.... مامان سبحان جون خدا مامانتو برات حفظ کنه... ایشالله نوه شو که بغل کنه همه خستگیاش رفع میشه و بهترین جبرانه واسش..... مامان آرش و آوا جون من با ال دی ها شروع شد پردنیزولونم.... یعنی تقریبا ۴۵ روزی تا قبل انتقال داشتم.... یه هفته قبل انتقالم قطع شد و مجدد یه هفته بعد انتقال شروع شد.... شاینا جون آره عزیزم دیگه فکرتو درگیر نکن.... ریحانه جون یکم که فشار بدی خودش میره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان خوبی. من در حال تزریق گونال هستم برا شروع سیکل تازه متوجه شدم پرولاکتین شوهرم 49 و tsh اش هم 9 بوده به نظرتون این موارد تاثیری در روند درمان داره و نتیجه سیکل؟
سلام مهرداد کوچولو عزیزم دکتر پادمهر فقط دوشنبه ها است شاینا جان هیسترو را یک ماه یا دو ماه قبل از سیکل انجام میدهند
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین