2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
فقط باید ریلکس باشید مغزتونو رها کنید حالا شماها فریزم دارید مارو بگو کلا همین ۳تا بود اونم انتقال ا ...

اگر بهش فکرکنم دیوونه میشم همش نگران مادر وخانوادم هستم خیلی غصه دارن ....ما فریز نداریم تقریبا برای هر دومون دکترا خیلی ناامیدمون کردن

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عجب. پس منم دوباره عکس رنگیم رو ببرم یه دکتر دیگه ببینه

نه عزیزم نگران نباش همون عکست رو یه متخصص لاپارا ببینه کافیه، من همش به متخصص زنان نشون میدادم متوجه نشدن ولی متخصص لاپارا تا دید فهمید

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم . اخه من از این ناراحتم ک هیچ مشکلی نداریم جنین هامون هم همه گرید a ولی نمیدونم چرا خدا ت ...

دوستم لعد  چند بار انتقال منفی   .. دیروز  طبیعی دوماه بعد اخرین انتقال منفیش باردار شده ..  حالا چه کرده بود   هیسترو لاپراسکوپی   ماه بعد مثبت شد

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه عزیزم نگران نباش همون عکست رو یه متخصص لاپارا ببینه کافیه، من همش به متخصص زنان نشون میدادم متوجه ...

اون دیگه کیه  متخصص لاپرا  تهران کیه  🤣🤣  یه اونجام  بریم  ای خدااا

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
قربونت برم ایشالله که خدا دل تو رو هم شاد کنه و یه دو قلو بهت بده که خستگیات درد بره 🙏

زنده باشی دختر خوب، پناه بر خدا😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم نگران نباش همون عکست رو یه متخصص لاپارا ببینه کافیه، من همش به متخصص زنان نشون میدادم متوجه ...

یعنی  دکتر زنانت  فوق تخصص ناباروری بود نعهمید

سلام دخترا 

دلم براتون تنگ شده ، خیلی حالم خرابه از تهوع دیونه شدم😰 

بچه ها یه سوال قرص استرادیول رو تا کی باید ادامه بدیم من خیلی ازش بدم میاد 

بعد یه سوال عوارض نداره؟ به چه درد میخوره این لعنتی که روزی سه تا باید بخوریم🤦‍♀️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
به نظر خودمم مشکل داره یعنی اون اوایل تحرکش مشکل داشت منتها با دارو خوب شد ولی دی اف ای نداده تا حال ...

اره  حتما.. خاب بلاست نکن  من نکردم  ۸ تا تخمک بود ۳ تاشد  که گزاشتو سقط شد..   ولی دی اف ای بالا باشه  پایین میارن  بعد میکرو میکنن

فردا پانکچر دارم گفتن 6اینجا باشین اگه دارو دادن یعنی هایپر شدم؟ چون یه خانمی هایپر شده یود اما خودش خبر نداشت گفت بعد عمل نسخه دادن گقتن برو خونت همین بعد عمل سوار ماشین بشم بیام خونه اشکالی نداره؟

جوننن دلم  تازه یادم اومدی  چندسالته  گلی

27سال و یکساله ازدواج کردم اما خودم قبل از ازدواجم بخاطر انتظار خواهر خسته بودم .....دیگه با مشکل خودم کلا خسته شدم ....امتحان بزرگی هست برای مادرم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
وای الهی شکر که تونستم بهت کمک کنم و یکمی استرستو کم کنم. هورااااا

خدا خیرت  بده   عزیز دلم

سلام دخترا  دلم براتون تنگ شده ، خیلی حالم خرابه از تهوع دیونه شدم😰  بچه ها یه سوال قرص ...

سلام عزیزم من ۴ تا استرادیول می خورم البته هنوز مثبت نشدم اما دکترم گفته بعد از مثبت شدن هفته ایی یکی کم کنم تا ۴ هفته که کلا قطع بشه‌. البته مال من اینطوری بازم از دکترت سوال کن روش دکترا با هم فرق داره. حتی گفته مثبت شدین پروژسترون هم قطع بشه فقط شبی یک شیاف

27سال و یکساله ازدواج کردم اما خودم قبل از ازدواجم بخاطر انتظار خواهر خسته بودم .....دیگه با مشکل خو ...

اره  ولی  قوربون خدا برم   الن  شوهرتم  مشکل داره اخه.. اینا همه  تقدریر  😔😔😔😔