2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
زکریا جون وقتت رو شهرستان تلف نکن تسه اگر اشتباه نکنم حدود 240 یا 260 هزار تومن قبل از عمل 800 هزار تومن گرفتن بعدش مازادش رو برگردوندن خداروشکر که سلول زایا هست ،این بزرگترین مسئله س که وقتی باشه بالاخره یه راه حلی هست من هفته دیگه میرم رویان و دیگه اونجا موندگارم تا پانکچر و انتقال ایشالله که خبرای خوش بشنوی از رویان
دوستای گلم از همتون ممنونم ، ان شا الله که این روزهای خوب برای همه پیش بیاد . آوا جون عزیزم نه صدا رو نمیشه شنید فقط دکتر سونوگرافی خودش متوجه میشه که جنین ضربان داره . بچه ها ببخشید که تک تک و به اسم ازتون تشکر نکردم . سوگند جون عزیزم باور کن انتقال اصلا درد نداره ، اینقدر کم طول میکشه که وقتی تمام شد من به دکتر گفتم واقعا به این زودی تمام شد و خیلی آروم و خوش اخلاق برگشت گفت بله عزیزم ان شا الله بچه هایی مثل خودت به وجود میان ( از حق نگذریم همه دکترهای رویان هم بد نیستن ، دکتر معدنی برای انتقال من خیلی خوب و خانم بود ، همین طور موقع پانکچر دکتر مهناز اشرفی ولی متاسفانه بیشتر توی اتاق عمل هستن و خیلی مطب نمیان ) مهتاب باران عزیز خدا رو شکر که خدا حاجت دلت رو داده و خدا رو شکر که خوشحالی ، من اگر بخوام تعریف کنم که چه قدر توی زندگیم به واسطه آقا امام حسن مجتبی حاجت گرفتم باید چندین صفحه بنویسم . ان شا الله که خدا حاجت دل همه منتظرا رو بده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو صدهزار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم‌ایشالا بسلامتی فارق بشی
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
ناناجان ومامان سبحان عزیزم من فکر کنم دهانه رحمم تنگ چون آن روز موقع پاپ اسمیر خیلی اذیت شدم وبعد معذرت می خواهم ورم کردم حتی بعد از نز دیکی همینطور می شوم وخیلی جیغ زدم.برا پاپ اسمیر می ترسم جای مناسب جنین گذاشته نشود ازبس اذیت می شوم ودرد دارم شما راهنمایی ام.کنید حتی خودمم شل گرفتم.
مامان سبحان جا ن چون می ترسم دوباره تو نتیجه تاثیر داشته باش شما اطلاع داری که برا آن خانم نتیجه چی شد.راستی آن ماه ۶قاعدگی تمام شد دوره ام معمولا ۲۸روزه یا ۳۰روزه هنوز پریود نشدم که بیام تهران به نظر شماچندم باید مریض می شدم از ۳۰ مهر شروع تا ۶ آبان
سلام عزیزانم من شوهرم ازواسپرمه و بعد کلی دوا درمون چندروز پیش جواب ازمایششو گرفتیم تو قسمت تعداد زده بود non progressive in 10 hpfدکترش میگیه معنیش اینه که توی این ده تا اسپرم موجود اسپرم پیش رونده وجود ندارد.دکترش میگه با همین ده تا اسپرم میشه میکرو کرد.اره واقعا؟با ۱۰ تا اسپرمی که هیچ حرکتی نداره!!!!کسی تجربه داره بهم کمک کنه؟
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
گیسو جان همسر من هم ازواسپرمه و اسپرم پروسسینگ همسر من هم یه همچین چیزی بود ده تایی اسپرم زنده داشت که مورفولوژی و حرکت مناسبی نداشتند. برای همین براش tese انجام دادن و هشت تا جنین برامون تشکیل شد. اما خوب متاسفانه من نتیجه میکروم منفی شده و باید برم پیگیری کنم که علتش چیه؟ من خودم حدس میزنم مشکل ایمنی داشته باسشم و حتی احتمال اندومتریوز هم برای خودم در نظر گرفتم. ان شا الله که شما خودت سالمی و همین بار اول نتیجه میگیری فقط اشتباه من رو نکن همین اول کاری بده برای همسرت هم کاریوتایپ و شکست dna بنویسن و همسرت انجام بده. موفق باشی عزیزم
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
نانا جان مشکل شوهر من هورمونیه.ازمایش کاریوتیپ داده خدارو شکر مشکلی نداشت.دکترش میگه اگه درماند ادامه بده احتمال اینکه میلیونی بشه زیاد.ولی من دیگه از انتظار خسته شدم
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......