2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
به به مبارک باشه مامان سبحان عزیز شنیدن صدای قلب فرشته کوچولو..زیباترین صدای دنیااا..دیگه خیالتون راحت تر شد..گوارای وجود..انشالاا قسمت تک تک منتظرهاا بشه
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خدا رو صد هزار مرتبه شکر. مامان سبحان اشک شوق تو چشام جمع شد و بی اختیار قربون صدقه جوجوت رفتم. الهی خدا حفظش کنه برات و عروسیش رو ببینی. خیییلی خوشحال شدم خدا رو شکر
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به روی ماهت مهتاب باران عزیز... عزیزم مبارک باشه..چقد ذوق کرده حتمااا..الهی که دامادش کنی گل پسرت رو..و یه روزی از روزهای خدا که خیلی هم دیر نیست همبازیه پسرت پا به این دنیا بذاره..البته وجود خودش به تنهایی یه دنیاست..خوش باشید همیشه
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
فدات بشم آتریسا جووووووووون انشاله برای شما گلم منم یه روزی همه این راهها رو رفتم راستی بچه ها هفته آینده 28 صفره روز امام حسن من 28 صفرپارسال با توسل به امام حسن انتقال دادم و نتیجه ام مثبت شد و بعد حالا جریاناتی اتفاق افتاد که .................ولش امسال 28 صفر پسرم 4 ماهه است توی بغلمه من ازش خواستم و اون داد حالا هر جور که صلاح بوده ما پارسال نذر کردیم اگه سالاینده بچم پیشم باشه نذر بدیم تا وقتی خودم زندم هر سال میدم هرزمان هم نبودم دیگه میدم عروسم خخخخخخخخ بعد ازاومدن مانی باور کنید بوی خدا رو تو یه قدمی خودم حس میکنم و هربار ازش میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنه امسال همتون رو یاد میکنم امام حسن امام بخشنده ای هست صداش کنید
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
مامان سبحان عزیز خیلی خوشحالم واست ...خدایا شکرت !

آنا جون اگه فردا صبح پریود شدم که سعی میکنم بلیط جور کنم برم اما اگه بعد از ظهر یا شب پریود شدم دیگه نمیتونم کاری بکنم

حقیقتش اصلا به منشی اعتماد ندارم
خودش میشینه ونسخه می پیچه ..خیلی امتحانش کردم !!

بهار جون
منم بعد چهار پنج ماه از مصرف مکملا درد معده گرفتم رفتم متخصص داخلی تست ازم گرفت ومیکروب معده بود که با مصرف یه سری انتی بیوتیکا میکروب از بین رفت ..بنظرم حتما پیگیری کن خدایی نکرده زخم معده نگیری ! مهتاب باران ان شالله قدمش خیر باشه
میتوجان شما همسرت آزواسپرمه ک آز ژنتیک ب روش حذف ژنی داشتین . عزیزم آزکاریوتایپ ک همون شمارش کروموزومه بنظرم ولسه اکثرا دزسته .یعنی اینکه زیاد روی اون حساس نباش.همسرمنم داد وجوابش نرمابه. شماتحت نظر کدوم دکتر هستید میتوجان. مامان شبحان جون.خداروشکر ک صدایرقلب دردونه تو شنیدب.انشالله ب امید خدا120 سال تالاپ تولوپ بزنه واست.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
مامان سبحان جون خیییییلی خوشحال شدم واقعأ نی نی تو دات برای اومدن به این دنیا داره سعی شو میکنه وبا امید وتوکل مادرش عزیزم بهش نیرو بده وحتمأ عمرش به این دنیا هست خانومی.خدا بخواد میشه دکترا وسیله هستند🙏🙏🙏🙏🙏
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
مامان سبحان جون خداروشکرخیلی برات خوشخال شدم دیدی گفتم امیدداشته باش براتدعاکردم چون خودم سابقه سقط به علت نداشتن ضربان قلب روداشتم دلم نمیخاست هیچ کس این درد روتجربه کنه پس آرامش داشته باش وفقط استراحت کن وفقط به روزهای خوب آینده فکرکن
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
سوگند جان انتقال درد و اذیتی نداره. من هم ب دکترم همینو گفتم اما گفت نگران نباش فقط باید خودت رو شل بگیری. من میترسیدم مثل عکس رنگی باشه چون برای عکس رنگی حالم بد شد و فشارم افتاد خیلی اذیت شدم. اما واقعا انتقال هیچ اذیتی نداره. فقط اولش در حد معاینه ساده شاید اذیت بشی
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
مامان سبحان جون خداروشکر هزار بار شکر ایشالله قلبش 120 سال میتپه،استراحت کن و اصلا نگران نباش،خیلی خوشحالمون کردی،شاد باشی همیشه زکریا جان ما رویان میریم،تسه و بیوپسی رو انجام دادیم ،گفتن اسپرم هست ،حالا هم تو سیکل میکرو هستم ،سیکلم بلند مدته،الان دارم سینافکت زیرجلدی میزنم هر روز و هفته دیگه واسه سونو میام تهران تا ببینم ادامه درمانم چی هست ولی احتمالا گونادوتروپین واسه عصر اضافه میشه چون پلی کیستیکم،بعدم پانکچر و مجددا تسه و ایشالله انتقال شما چیکار کردین؟بیوپسی نکردین؟
شادی جان ماهم ازرویان نوبت گرفتیم ک انشالله بریم رویان ببینیم چی میشه.شوهرم وقتی عمل واریکوسل انحام داد دکترش بهش گفت سلول زایای اسپرم داری اما اسپرمانارس هستن.حالا میخایم بیام تهران ببینیم اوناچی میگن.انشالله ک خداکمکون کنه واونحا بتونیم موفق بشیم. شادی جان هزینه تسه تورویان چنده
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد