2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
خب پس عجله نکن.کم مونده دیگه ایشالله بریم ازمایش بدیم.من ازامروز یه طوری شدم دیگه حس ازمایشم نیست می ...

این فکرا تا حدووی طبیعیه منم اینا میاد تو ذهنم ولی بعدش میگم نه نی نی بیاد تو ددم خواهرش خوشحال بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی زکی میدن؟ من روز انتقال بم گفتن از ۴تا سه تاش خوب نیس و یکی انتقال میدیم کل مدتی که تو اتاق عمل ...

عزيزم بهترين كارو كردي ميگن بارداري چند قلويي پرخطر ولي تو ايران هم دكترا هم مامانا براشون مهم نيست دكترا فقط ميخوان آمار مثبتشون بره بالا 

انشاالله ماماناي دوقلو بارداريشون به سلامت بگذره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره درست میگی برای همینم هست فقط ازخدامیخوام وگرنه نمیشه حتی کلافکرکنم شده وگرفته,من جنین دارم عزیزم ...

خدا واست نگهش داره عزیزم

منم دیروز رفتم کلینیک گفتم 4شنبه انتقال دارم از فریز درشون بیارن

گفتن 4-5 تاشونو از فریز درمیاریم!!!

اگه همشون سالم باشن 2تارو انتقال بدن میشه اون یکیارو باز فریز کرد؟

توی پرانتز پروژسترون خر است!!!!!

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
این فکرا تا حدووی طبیعیه منم اینا میاد تو ذهنم ولی بعدش میگم نه نی نی بیاد تو ددم خواهرش خوشحال بشه& ...

اره درسته توکه بایدبیادخخخ دروغم گفتی بابات.

توکل برخداهرچی خدابخواد.مواظب خودت باش برواستراحت کن دخترصبح شب اینجاییم

خدا واست نگهش داره عزیزم منم دیروز رفتم کلینیک گفتم 4شنبه انتقال دارم از فریز درشون بیارن گفتن 4-5 ...

نمیدونم والله چی بگم اخه زیاد دارن ذوب میکنند.ایشالله که خیره.

وای پروژسترون نگویکیشوالان زدم پووف,جاش اندازه یه گردومیشه

نمیدونم والله چی بگم اخه زیاد دارن ذوب میکنند.ایشالله که خیره. وای پروژسترون نگویکیشوالان زدم پووف, ...

واسه من 30 تا نوشته

هنوز 28تاش مونده  

دیگه این ب ا س ن واسم ب ا س ن نمیشه  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
واسه من 30 تا نوشته هنوز 28تاش مونده     دیگه این ب ا س ن واسم ب ا س ن نمیشه   &nbs ...

عزیزم منم امروز چهارمین پروژسترون که در واقع 8 تا هست تزریق کردم، چون روزی 2 تا باید نوش جان کنم، از پروژسترونایی که دکتر داده فقط 2 تا مونده که ان شاالله فردا میزنم، حالا باید دید بعد از انتقال دیگه چجوریاست، شما هم روزی 2 تا داری؟ 

لیانا جون این چیزارو بریز دور بیهوشی چیه یه وقت به خاطر همون ماده بیهوشی نی نی ها آسیب میبینن در مجم ...

مونا جون سري قبل هم با بيهوشي بودم 

آخه من مشكل واژينيسموس دارم اصلا نميتونم هيجوره بدون بيهوشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای اون سخترین قسمتشه میگم من ۱۰ انتقال بی بی بزنم بنظرت یا ۱۲ تو بی بی زدی؟ 

ماهك جون ١٢برو آز بي بي نزن  اصلا

توکل به خدا دختر خوب، امیدوارم طبیعی مامان شده باشی دیگه نیاز به میکرو نداشته باشی، واقعا تمام مراحل ...

انشالله خدا کنه عزیزم انشالله قسمت خودت وهمه دوستان بشه.خدا معجزشو نشونمون بده.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
واسه من 30 تا نوشته هنوز 28تاش مونده     دیگه این ب ا س ن واسم ب ا س ن نمیشه   &nbs ...

عزيزم اولا به تزريقاتي بگو آروم تزريق كنه مواد رو 

بعد كه اومدي خونه يخ بزار روش ٢٤ساعت بعد كمپرس گرم 

اينجوري درد رو نميفهمي امتحان كن 

عزیزم منم امروز چهارمین پروژسترون که در واقع 8 تا هست تزریق کردم، چون روزی 2 تا باید نوش جان کنم، از ...

عزيزم پروژسترون شكمي هم داريم ولي گرونتره اگه نتونستين عضلاني بزنيد اونو بگيرين 

مونا جون سري قبل هم با بيهوشي بودم  آخه من مشكل واژينيسموس دارم اصلا نميتونم هيجوره بدون بيهوش ...

عزیزم🥺🥺🥺به دکترت بگو حتما که ایشالله با بیهوشی انجام بدی دوستم 🙂🙂مدارکتو ببر حتما