2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، من این هفته حتماً باید گونال اف 75 پیدا کنم کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟؟؟؟ دا ...

خوب همون ۳۰۰رو میگرفتی .من ۲تا ۳۰۰ گرفتم از داروخانه رویان .مابقی رو هم قبلا گونال ۷۵ گرفتم از شهر خودم.

من از شانسم هفته ۵لک دیدم هفته۶رفتم سونو و هماتوم دیدم تو سونو که تا خفته ۹بزرگ شد تا ۵۰ میل ال ...

منم از هفته ٥ لكه بيني داشتم اما هماتومم رو تشخيص ندادن بعد كه به خونريزي شديد افتادم تو سونو گفتن هماتوم 

حتي تو ان تي هم هماتومم رو نديدن😔

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
چی بگم توکل برخدا.دیگه ازدیشب بیخیال همه علایم شدم فقط میگم خداوخدا .میگم نشدم توروبه حضرت زینب خودت ...

مرسی عزیزم انشالله حضرت زهرا هدیه روز زن را به همه که انتقال دادن و منتظر ازمایشن بده 

اره اصلا به علائم توجه نکن من سه روز داروها را قطع کردم هنوز علائم دارم سینه درد و تیر کشیدن زیر شکم و گاهی حتی حالت تهوع این داروها اینقدر عوارض دارن که اصلا نمیشه به علاّئم توجه کرد فقط بسپارش به خدا و خودت رها کن هر چه پیش آید خوش آید

مرسی عزیزم انشالله حضرت زهرا هدیه روز زن را به همه که انتقال دادن و منتظر ازمایشن بده  اره اصل ...

اره بابادرسته خداخودش بهترینارو رقم بزنه برای هممون تواین روزعزیز.الهی عزیزم ایشالله توام مادرمیشی,کوچولوهای ما نازدارن بایدالتماس کنیم تابیان وروجکا

نه اون چیه؟من فقط خودم بزور دادم ازمایشات ایمنی انعقادی نوشتن که مشکلشم داشتم انوکسامیزنم.

حتما تو آزمایشهای قبل بارداری براتون‌نوشتن، همراه با سرخچه و‌ابله مرغون و ... ، ولی بازهم به دکترت بگو برات چک کنه اگه نداشتی حتما بده، چون از گربه به انسان منتقل میشه و خدایی نکرده باعث سقط 

حتما تو آزمایشهای قبل بارداری براتون‌نوشتن، همراه با سرخچه و‌ابله مرغون و ... ، ولی بازهم به دکترت ب ...

اهان اونامنظورته روبلاانتی بادی و...اونهارودادم قبلاگرفتم مشکلی نیست

روز باسعادت میلادحضرت زهرا وروزمادر روتبریک میگم

خوب همون ۳۰۰رو میگرفتی .من ۲تا ۳۰۰ گرفتم از داروخانه رویان .مابقی رو هم قبلا گونال ۷۵ گرفتم از شهر خ ...

داروخونه رویان که تموم شده بود و گفتن دیگه نیست داروخونه 13 ابان 300 داشت گفت با دفترچه ت نمیدیم چون تو دفترچه نوشته 75 باید آزاد بخری !!!! خب همین طوریشم من تو هزینه هام موندم امسال یک پانکچر و انتقال داشتم و این دومیشه و هنوز هزینه پانکچر و انتقال الانمم مونده نمیتونم آزاد بخرم میخوام با دفترچه حساب بشه ،،، 

کاش همون موقع که رویان داشت میرفتی میگرفتی عزیزم. من هفته پیش رفته بودم دکتر،دکترم میگفت که گونال د ...

والا هفته پیش داشت الان تموم کرده باورتون میشه داروخونه رویان حتی دیگه اچ ام جی هم نداشت رفتم جای دیگه پیدا کردم یعنی اینقدر دارو قحطیه ها ،،، بخدا من اصلاً شرایط مرخصی گرفتن ندارم که هر آن اراده کنم برم مرکز مخصوصاً که امروز نوبت سونو داشتم دیگه نمیتونستم هفته پیش برم یکدفعه گذاشتم امروز رفتم الان هم باید بعد از ساعت کاریم برم داروخونه های شبانه روزی رو بگردم ،،، خدا این نازائی قسمت هیچ بنی بشری نکنه از طرفی باید کار کنم تا هزینه های درمانم جور بشه از طرفی میفتم دنبال درمان بخاطر مرخصی گرفتن همش تا مرز از دست دادن کارم پیش میرم ، خیلی شاکیم هر دفعه بخاطر یه دارو باید استرس بگیرم بعد چطور انتظار داشته باشم که آرامش داشته باشم 

عزیزیم چرا کجا رفته بودی سونو؟  ایشالله خیر نگران نباش

من سونو ان تي رو رويان انجام دادم

جالبه حتي تو ان تي بهم گفتن جفت خلفي اما سونو پريروز كه اطهر انجام دادم كه هماتوم رو ديد گفت جفت خلفي سر راهي

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم