2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
عزیزم من دوبار تهران پیش عارفی و دوبار پیش مددی شیراز کلینیک دکتر رستمی من مشکل بارداری ندارم قبلا ه ...

یعنی چی ژنتیک؟یعنی تخمک واسپرم سالم هستن وبازم منفی میشه؟منم بین ممدی ودکتر نصر دودل هستم ....ازنظر شما دکترهای تهران بهتر هست یاشیراز....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ژنتیک؟یعنی تخمک واسپرم سالم هستن وبازم منفی میشه؟منم بین ممدی ودکتر نصر دودل هستم ....ازنظر ...

مددی را خیلیها را دیدم نتیجه گرفتن ولی من خودم میگم ضرر نداره یک نسخه هم پیش نصر برم من هیسترو هم شدم سپتوم داشتم مددی ورش داشت والا دیگه عقلم به جایی نمیرسه دیگه تو رو شوهرمم شرمندم الان نمیدونم چجوری بش بگم منفی شده ولی مددی بهتر از عارفی هم دقتش خوب هم کارش و هم راحت هر چیزی را از میتونی بخوای 

یعنی چی ژنتیک؟یعنی تخمک واسپرم سالم هستن وبازم منفی میشه؟منم بین ممدی ودکتر نصر دودل هستم ....ازنظر ...

نه عزیزم اسپرم مورفولوژی ۲ در صد ولی من یک سال پیش با همین اسپرم طبیعی باردار شدم ولی از مشکل ژنتیک ترسیدم سقطش کردم قبلا دوتا بچه به دنیا اوردم و دوسالگی فوت کردن 

مددی را خیلیها را دیدم نتیجه گرفتن ولی من خودم میگم ضرر نداره یک نسخه هم پیش نصر برم من هیسترو هم شد ...

گلم مشکل ژنتیکی باشه یعنی اسپرم وتخمک سالم هستن؟یعنی ممکنه به علت سپتوم منفی شده باشه؟چرا شرمنده باشی عزیزم .....خییییلیا مشکل دارن خدا نمیده دست منو شما که نیست منم شوهرم مورفو یک ودونم دی اف ای 27هست رستمی برای میکرو ردم کرد دیگه ازشیراز زده شدم نمیدونم دکترنصراگر مردمشکل داشته باشه هم خوبه یا نه؟چطورنرفتی دکتررستمی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه عزیزم اسپرم مورفولوژی ۲ در صد ولی من یک سال پیش با همین اسپرم طبیعی باردار شدم ولی از مشکل ژنتیک ...

.....صبر اوج احترام به حکمت خداست.....ایشالا بزودی نتیجه صبرتو ببینی گلم 

زینبی جون تبریک میگم قدم نورسیده😍ان شاءالله خدابرای هم حفظتون کنه🙏🏻❤شیردادنی برای ماهم دعاکن😊

راستی شیرخودتو میدی به نینی؟اخه شنیدم بعضیارو هم دیدم که با ivf یا میکرو حامله شدن شیرندارن به بچشون بدن من همیشه نگران اینم دوست ندارم بچم شیرخشکی بشه☹

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
سلام ازمایش منم منفی شد متاسفانه برای بلر چهارم ایندفعه خیلی امیدوار بودم راضیم به رضای خدا 

عزیزمممم چقد ناراحت شدم انشالله خدا طبیعی شادت کنه😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم اسپرم مورفولوژی ۲ در صد ولی من یک سال پیش با همین اسپرم طبیعی باردار شدم ولی از مشکل ژنتیک ...

وای عزیزم چقدر سخت😢😢😢 

خدایا یه نگاهی به ماها بنداز دیگه خسته شدیم واقعا...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
۶ تای دیگه دارم بار چهارم سه تا سه روزه انتقال دادم ایندفعه نزاشتم بلاست کنن که با بیفایده نمیدونم ا ...

خیلی بده واقعا 

اره حتما برو مشاوره هم‌شده ارزشش و داره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای عزیزم چقدر سخت😢😢😢  خدایا یه نگاهی به ماها بنداز دیگه خسته شدیم واقعا...

سلام عزیزم حتمانگاه میکنه میبینه توامتحانیم خداکنه ازاین امتحان پیروزباشیم.میگم اب هویج ضررداره من الان بخورم یانه؟