2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم شمام بامیکروباردارشدی؟؟بارچندم؟من دیروزپانکچرشدم همش4تاتخمک اصلاناامیدکلی گریه کردم

سلام عزیزم بلع,بار اول

چرا نا امید عزیزم امیدت به خدا باشه بچه ها اینجا فقط با ی جنین باردار شدن ان شاءالله هر ۴ تاش برات جنینای تپلی میشن😍😍به قول همسرم مگه چندتا بچه میخوای ۴تا بسه دیگه 😉😉به چیزای خوب فکر کن دعا میکنم خیلی زود بیای از نگرانیای بارداریت بگی🌸

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شمام بامیکروباردارشدی؟؟بارچندم؟من دیروزپانکچرشدم همش4تاتخمک اصلاناامیدکلی گریه کردم

عزیزممم ۰را انقدر نا امیدی خدا بخواد با یکی میگیره نخوادم ۲۰ تام باشه نمیشه 

از ۴ تا تخمکت ۴تاش جنین شد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم بلع,بار اول چرا نا امید عزیزم امیدت به خدا باشه بچه ها اینجا فقط با ی جنین باردار شدن ان ...

وای خداازدهنت بشنوه اصلادیگه اسم بچه میادمیخوام زاربزنم.خداکوچولوتوحفظ کنه برات وزایمان راحتی داشته باشی.

عزیزممم ۰را انقدر نا امیدی خدا بخواد با یکی میگیره نخوادم ۲۰ تام باشه نمیشه  از ۴ تا تخمکت ۴تا ...

هنوزنمیدونم گفتن یکشنبه برم انتقال اونموقع میگن چندتاشده.خداخودش فقط صبرمون بده 

عزیزم بخدا به تعداد نیست باید خدا بخواد‌..من یازده تا جنین داشتم باردار نشدم با چهار بار میکرو ..ولی بعضی از دخترا بودن با دو سه تا جنین مامان شدن خدارو شکر ..از الان استرس نده به خودت به خدا توکل کن انشاءالله با همون چهار تا مامان دوقلوها میشی😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم بخدا به تعداد نیست باید خدا بخواد‌..من یازده تا جنین داشتم باردار نشدم با چهار بار میکرو ..ولی ...

قربونت عزیزمی,واقعاشماهاخیلی مهربونیدبااینکه هم دردیم ولی منودلداری میدی.برای همدیگه دعاکنیم,خداخودش جوابمون بده.الان جنین داری؟؟دعایکشنبه میرم انتقال.خودشم شوهرم کارانمیکنه خودم همه کارمیکنم.😣😣

قربونت عزیزمی,واقعاشماهاخیلی مهربونیدبااینکه هم دردیم ولی منودلداری میدی.برای همدیگه دعاکنیم,خداخودش ...

عزیزم من جنینام تمام شده بعد عید از اول باید شروع کنم اگه خدا بخواد..انشاءالله اولین انتقال مامان میشی حتما برات دعا میکنم امام رضا بچه هاتو برات نگه داره ..الانم بجای استرس به خودت فکرای مثبت بکن 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم سوالتو بپرس بچه ها میبینن هرکس بلد باشه راهنماییت میکنه

من ۵ بهمن انتقال داشتم.

شب ۱۱ انتقالم بی بی گذاشتم بعد ۵ یا ۱۰مین یه هاله انداخت ک خشک شد کامل مشخص بود.. 

دیروز ظهر که نیشد روز ۱۲ انتقال رفتم تیتر بتا دادم و منفی شد بتام..

از دیشب ترشحاتم‌قهوه ای روشن شده..

امروز ظهر بعد ناهارمم رفتم دستشویی یه لکه خون قرمز اومد واسم🤕

من داروهامو دارم سروقت استفاده میکنم پس اون لکه خون چی بود؟ 

امروز روز ۱۳‌هستم...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
عزیزم من جنینام تمام شده بعد عید از اول باید شروع کنم اگه خدا بخواد..انشاءالله اولین انتقال مامان می ...

ایشالله که اینبارمیشه برات.منم ازالان تصمیم گرفتم نشه بازبرم.سخت نبودولی من ازترس فشارم رفت رو180کلی امپول فشارزدن بعد

هنوزنمیدونم گفتن یکشنبه برم انتقال اونموقع میگن چندتاشده.خداخودش فقط صبرمون بده 

بابا منم می خوام یکی انتقال بدم یکشنبه ایشالا هردومون مامان مشیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود