2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
سلامی دوباره.ببخشید من اینجا همش سوال میپرسم.خواهرم امروز ۶انتقالش هست درد زیر ناف داره .سینه هاش سف ...

درد زیر ناف یکی از دوستام داشت مثبت شد 😍😍

ولی درد سینه و اینا مال پروژسترون

خداجونم شکرت       
نميدونم بين دو راهي موندم اين تعداد تخمک رو که ديدم هم خوشحال شدم هم ناراحت

دختر خوب این راهی رو ک شروع کردی دودل شدن نمیشناسه ک.باید ادامه بدی اون تخمکایی که رشد کردن باید کشیده بشن درغیر اینصورت به تخمدانت آسیب میزنی.هرچی دکترت گفت همون کارو کن.

اگه مشکل مالی داری سعی کن جورش کنی.

توکلت به خدا باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من بيمارستان بهمن بودم دكتر فروتن خيلي خوبه  فقط يادت باشه پانكچر شدي بگي جنيناتو تو ني ...

شنیدم اونجا جنین شناسش خوبه؟ درسته؟ 

من ماه گذشته ابن سینا میکرو کردم که منفی شد. متاسفانه فقط سه تخمک خوب داشتم که سه تا جنین شدن که انتقال دادن و منفی شدم. اونجا چون تیمی کار میکنن خوشم نیمد و ذخیره ام هم پائینه برا همین دنبال دکتر خوب می گردم

دکتر فروتن مطبش نوبت دیر میدن ولی چک کردم بیمارستان وقت داشتن برا هفته دیگه. بیمارستان هم مثل مطب خوب ویزیت میکنن یا سر سری بیمار میبینن؟

شما بیمار دکتر فروتن بودین؟

شنیدم اونجا جنین شناسش خوبه؟ درسته؟  من ماه گذشته ابن سینا میکرو کردم که منفی شد. متاسفانه فقط ...

بله عزيزم از نظر جنين شناسي عاليه 

من دكترم ژيلا عابدي اصل

من يك بار به خاطر سونو رفتم پيش فروتن كه خيلي خوب وقت گذاشت و به سوالام هم جواب داد 

عابدي هم واسه پانكچر و انتقال خوبه فقط واسه بعد اينكه باردار ميش خوب نيست وقت نميزاره واسه باردارا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله عزيزم از نظر جنين شناسي عاليه  من دكترم ژيلا عابدي اصل من يك بار به خاطر سونو رفتم پيش فر ...

ممنونم وقت گذاشتین. احتمالا برم زیر نظر فروتن برا میکرو بعدیم. تا خدا چی بخواد...

ایشالا که شما هم به زودی نتیجه بگیرین و خدا دلتون رو شاد کنه

ممنونم وقت گذاشتین. احتمالا برم زیر نظر فروتن برا میکرو بعدیم. تا خدا چی بخواد... ایشالا که شما هم ...

ممنون گلم انشاالله همه منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم هزینشو از دوستی اشنایی قرض کن هرجور شده....حیفه...اینهمه هورمون زدی....30تا فولیکول میتونه برا ...

کاش خاهر همش مشکلم مالي بود اونو ي جور جور ميکردم مشکل خانوادگي دارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
کاش خاهر همش مشکلم مالي بود اونو ي جور جور ميکردم مشکل خانوادگي دارم

ایشالا که مشکلت حل بشه .....وباخیال راحت بری جلو.....ولی بازم میگم به جای خواهری دلم میسوزه 30تا تخمک هدر بره....تا حد امکان سعی کن تا تخمک کشی بری بعد ولش کن.....البته من که نمیدونم مشکل شما چیه فقط دلم میخاد همین تخمکات برات بشن نی نی.......میدونی چقدر هستن محتاج یه تخمک هستن؟......ایشالا هرچی خیره برات رقم بخور گلم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بمن اینجوری نکفت عزیزم گفت بین این تاریخ برو

سونو ان تی بین 11 هفته تا 13 هفته و 6 روز انجام میشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ایشالا که مشکلت حل بشه .....وباخیال راحت بری جلو.....ولی بازم میگم به جای خواهری دلم میسوزه 30تا تخم ...

انشالله ممنونم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ول کن بابا به حرف اونا نیست فقط خدا فقططط

درسته انشاالله که برامون بخواد😍😍😍

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان کسی تو بارداری پرگنا مکس استفاده کرده ؟؟؟؟

دکترم برام ۳۰ تا پرگنامکس نوشته .اما داروخانه ۶۰ تا قرص و ۳۰ تا هم  قرص حالت ژله ای داد گفت این ۹۰ تا با هم میشه همون ۳۰ تا 

دو تا قرص قهوهای و ی ژله ای در روز جمعا میشه همون ی دونه 😳

خواستم ببینم واقعا اینجوریه بسته های پرگنامکس ؟؟؟؟

ممنون میشم اگه کسی استفاده کرده و میدونه راهنمایی کنه @زینبی_بابا    

عزیزم ما نمی دونیم دلیلتو هرطور خودت صلاح می دونی همون کار و بکن

مامان ماهک جان ي سوال داشتم ميشه تو پريود هم فوليکول داشته باشي ؟