2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
خودت انتقال دادی ؟  چطور به شوهرم به مادرشوهرم جاریم به همه باید توضیح بدم  این قسمتش وح ...

عزيزم انشاالله مثبتي 

ولي مگه دست شماست كه بخواي توضيح بدي خدا بايد بخواد من دوقلوهام رو از دست دادم به خانواده شوهرم اجازه ندادم ازم سوال كنن يا بخوام واسشون توضيح بدم اونا هم گفتن همه چي دست خداست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه میفهمم البته اینم بگم دوتا بارداری طبیعی داشتم  یه بچه هم دارم بعد از سقط بچه دوم افسردگی ...

آها که این طور.پس عزیزم نگران نباش.باور کن هنوز زود بوده برا بی بی چک.بزار ان شالله روز ۱۴ برو ازمایش.به امید خدا حتما مثبتی و اینبار نی نی خوشگلت حتما برات میمونه😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااي ٢٥ روز انتظار🙁خيلييييي سخته پس همون ميرم نيلو انجام ميدم از اول  خدا خودش كمك كنه، زين ...

عزيزم جواب سل فري من تو نيلو ١٠روز طول كشيد هزينشم شد ١٥٠٠ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا کنه مثبت بشیم جفتمون😍علائمی داری؟؟؟چندتا انتقال دادی

انشاالله عزیزم

علائم خاصی نه، سه تا، البته من جنینام ضعیف بودنا یعنی گذاشتن بلاست بشن بعد تا مورولا خوب پیش رفتن بعدش ضعیف شدن دیگه همونجوری انتقال دادن گفتن شانسم کمه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من ۵ دی ماه انتقال دادم  دقیقا دقیقااااا منم تمام ارزوم و تمام دعاهام اینه ک خدا نگه داره برام ...

آخی ازت خبری نداشتم فکر کردم فعلا بیخیال شدی

ایشالا که میمونه،من سری قبل ۳تا جنین داشتم اینبار یکی فقط

عزيزم جواب سل فري من تو نيلو ١٠روز طول كشيد هزينشم شد ١٥٠٠ 

ليانا جون شما هم اولين آز رو تو نيلو دادين بازم ريسك داشتين كه سل فري دادين؟!

ميشه سل فري هم بگي چجوريه تستش؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ممنونم عزیزدلم لیانای مهربونم انشالله قسمت بشه بتونم برم زیارت فعلا که هوای تهران خرابه و هنوز پرواز ...

فدات گلم انشاالله ميري به سلامتي 💋💋💋

عزیزم نگران نباش واقعاً به تعداد نیست به کیفیته ، من ده تا تخمک داشتم ولی دوتا جنین شد ولی همزمان با ...

ممنون عزیزم که دلداریم میدی توکل بخدا هرچی اون بخواد,نمیدونم چی بگم چون هیچ امیدندارم زیاد میگم شایدخدانمیخواد

نه هیچی فقط گرفتگی خفیف جایی که جنین بود

عزيزم مامان شدنت مبااااارك انشاالله سالم بياد بغلت ❤️❤️