2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سلام به همگی خونه ی جدید مبارک انشاالله که تو این خونه یکی یکمون مامان بشیم واین خونه تبدیل بشه به خونه ی مامانای سخت کوش گونش عزیزم خدا بزرگه انشاالله پولش جور میشه شما برو جلو خدا خودش میرسونه ،عزیزم منم دقیقا تو شرایط شما هستم وقتی به خواهر شوهرم نگاه میکنم اونقدر دلم میگیره که نگو همش میگم اخه چی میشد منم یه نینی تو دلم داشتم واینقدر حسرت اینو اونو نمیخوردم ولی چه میشه کرد اینم سرنوشت ماست دیگه باید باهش بسازیم هانیه جون مبارک باشه عزیزم انشاالله که بقیه راهو هم به خوبی وسلامتی پشت سر میگذاری برای همه ی ماهم دعا کن که این لحاظات قشنگی که داری رو زود زود تجربه کنیم انا جون بابت زحماتی که میکشی واقعا ممنونم انشاالله خدا حاجت تو دلت رو زود براورده کنه عزیزم
گونش جان متاسفم ولی طوری نشده ک پس بچه هایی چند بار راه میکرو و این همه هزینه رو رفتن و منفی شدن چی بگن عزیزم قوی باش سعی کن خودتو جمع جور کنی بعدشم نقطه ضعف دست فامیل شوهر نده ....ی استراحتی کن بلند شو قشنگ بخودت برس و آماده شو برو مهمونیتو و سعی کن اتفاقا خیلی خونسرد و عادی با خواهرشوهرت برخورد کنی ک خدای نکرده انگ حسودی چیزی بهت نچسبه ایشالا خدا برا تو هم ی موعدی رو در نظر گرفته ک ب موقعش همچی جفت جور میشه آنا جون خسته خونه تکونی نباشی ، امیدوارم تو خونه نو هممون ب آرزوهامون برسیمو برامون خاطره قشنگی رقم بخوره .....ممنون از همه زحماتی ک شبانه روز برا رونق گرفتن این تاپیک داری میکشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیز. خونه جدیدتون مبارک باشه آنا جون مرسی بابت این خونه جدید.
انشالله که امسال همه تو این خونه جدید صاحب نی نی های نازی می شوند.
به مامانای جدید این خونه هم تبریک میگم انشالله که بارداری خوبی رو داشته باشند.
گونش جان انشالله نوبت تو هم بزودی می شه لطفا خودتو نباز.
هانیه جون به سلامتی عزیزم ایشالا بقیه راه رو هم با سلامتی طی کنی گونش جون قوی باش خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری مطمئن باش رحمت خدا شاملت میشه فقط یکم صبور باش آنا جونم چله ی یاسین چی شد اگه ٢٠ نفر شدیم همونا بخونیم ولی ٢ شب به نیت هر کی
هانیه جون عزیزم مبارکت باشه.... ایشالله ضربان قلب نوه هاتم میشنوی... گونش جون حتما یه چیزی هست که ماها هنوز نمیتونیم درکش کنیم.... مطمئن باش اگه خدا بخواد هزینه مزینه و پول و درد بی درمونم کم میاره... پس توکلت به خدا باشه.... حتما هنوز زمان معجزه نرسیده بوده!!! دوستای گلم ببخشین من مشغول خونه تکونی هستم و فعلا 6 صفحه اولو تونستم تا حدی سرو سامان بدم!!! ایشالله تموم بشه حتما مفصل میام پیشتون!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گونش جانم خیلی ناراحت شدم برات.... از صمیم قلب برات دعا میکنم... هم تو و هم بقیه ى بچه های تاپیک بزودی دامنشون سبز شه... خیلی حس بدیه... درکت میکنم 😔
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
گونش جون دارم خونه جدیمون رو خونه تکونی می کنم.... خونه من و تک تک دوستای گلمو.... تاپیک جدیدمون رو دارم خونه تکونی می کنم! فهرست مطالب هر صفحه رو دارم مرتب می کنم! آخه 10 صفحه اول رو برای دسته بندی اطلاعات در نظر گرفتم!!! البته دیگه خسته شدم.... برم یه چیزی بخورم بعدشم یه فکری برای شام بکنم... گونش جون نبینم زانوی غم بغل کنیا.... دوست داری گریه کن تا سبک بشی اما مطمئن باش آخر دنیا نیست...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خونه جدید مبارککک ....آنا ممنون که اینهمه زحمت میکشی عالی بود ....

گونش جان خدابزرگه عزیزم ..چاره ای حز صبر وتوکل نداریم .....ان شالله امسال همگی مامان بشیم ....الهی به امیدتو
بچه ها من تصمیم گرفتم برم برم مرکز جدید وتسکیل پرونده بدم ....یه ویزیت هم بشم ..وهمون روز هم یه دکتر طب سنتی برم ....کدوم دکتررو پیشنهاد میکنید ? انتظار جان دکتری که رفتی پیشس خوب بود راضی هستی ?... دکترای شهرمون اصلا چیزی حالیشون نیست ... من میخوام مزاجمو بشناسم .... میشه راهنمایی کنید ?
ژینا جون منم موندم دقیقا مزاجم چیه. از اینترنت هم سرچ میکنم یبار می گم به گرم و تر نزدیکم یبار هم احساس می کنم یک چیزه دیگست احساس می کنم معتدلم. نمی تونم کامل سر در بیارم ولی خودمو بستم به گرمیجات. راستی چجوری راحت میشه مزاجمون رو بشناسیم.من که در مورد خودم نتونستم تشخیص بدم مزاجم چیه.
برا اینکه تخمکهامو تقویت کنم هر روز صبح یک قاشق عسل و کمی دارچین و کمی زنجبیل و سیاه دانه رو باهم مخلوط می کنم و می خورم.
آنا جون دستت درد نکنه خانوم. آن شاالله همه تو همین خونه جدید جواب بگیرن. من ی نظر بدم در مورد ختم صلوات. عزیزم من رونوشت بلد نیستم. همه باید تو ی روز بفرستیم؟ از جهت اینکه هر لحظه بچه ها نیازمند دعا هستند. می شه پنجاه هزار تا رو خوند یا اگر قرار نیست 100 هزارتا تو ی روز فرستاده شه من شخصا می تونم تعدادی رو زیاد کنم. ببخشید. فضولی کردم.من فردا پس فردا فرصت باشه باید برم جواب آزمایشها رو بگیرم. البته همسرم هنوز آز نداده..خیلی خیلی محتاج دعاهایتان هستم