2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم، گفتم شاید مثلا اوبوست که اکثرا برای همه مصرفش عمومیت داره یه مشابه ای داشته باشه که اگ ...

ببین یه سری مکمل ها هست مثل کیوتن پلاس 100 یا همین پودر پروکسید یا پودر اینوفولیک اگه اشتباه نکنم یا رویال ژل اما زنگ بزن مرکزت بپرس بگو اونو پیدا نکردم از اینا کدومش رو بگیرم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حتي از از قيمتا به دولتي ام فكر كردم برا ان تي 

چنده مثلا؟ 

من گفتم سلفری هم نوشت برام راستش 

فقط اونو پرسیدم گفت دو تومن حدودی

واسه اونم نامه داد

ولی اینو نمیدونم

خواهرمم اینجا رفته ولی سال۹۵-۹۶ یادش نیست

فکر کنم باید ۷۰۰-۸۰۰ باشه باز نمیدونم

البته اصرار نکرد اینجا برو گفت اینجا خوبه ولی هرجا دوست داری

منم گفتم همینکه میگی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من خيلي جالبه  سن سونو با سن پريودم دقيق يكيه تو سن بارداريم سن جنين حساب نشده

عزیزم

البته من دیروژ رفتم سونو صدری

خود دکتر شین صدری سونوم کرد

اون دقیق طبق ای‌وی‌افم گفت

عزیزم البته من دیروژ رفتم سونو صدری خود دکتر شین صدری سونوم کرد اون دقیق طبق ای‌وی‌افم گفت

منم ديشب بيمارستان كودكان سونو دادم البته فكر كنم اين كه چند پري هم ادم انتقال بده تاثر داره من دير انتقال دادم ١٧ يا ١٨ بود 

عزیزم البته من دیروژ رفتم سونو صدری خود دکتر شین صدری سونوم کرد اون دقیق طبق ای‌وی‌افم گفت

ضربانش چند بود ،به نظرت واقعي كه ميگن صربان قلب بالا ١٤٠ دختره پايين پسر مال من ١٧٠ ١٨٠ بودن 

ضربانش چند بود ،به نظرت واقعي كه ميگن صربان قلب بالا ١٤٠ دختره پايين پسر مال من ١٧٠ ١٨٠ بودن 

راستش نمیدونم من نشنیدم راستش 

حالا باید ببینیم بقیه که تجربه دارن چی میگن

۱۶۰ بود مال من

دوقلو يه جا پرسيدم گفت ان تي يكو صدو پنجاه ،يه جاه ٧٥٠،سلفري ام احتمالا بگه برم هنوز نگفته 

سلفری بالای ۳۵ اجباره گمونم

بمن گفت اگه دوست داری برو یعنی اصن خودم کفتم گفت باشه اگه دوست داری من مینویسم اینجوری

اها من راستش نپرسیدم

سلفری بالای ۳۵ اجباره گمونم بمن گفت اگه دوست داری برو یعنی اصن خودم کفتم گفت باشه اگه دوست داری من ...

من شنيدم دكترا اي وي فو اكثرا ميفرستن سلفري خودمم چند نفر ديدم ،دو دوقلو يه بدي داره اگه مشكلي نشون بده معلوم ني مال كدوم قل