2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
من هفته پیش زنگ زدم گفت نداریم  حالا نمیدونم شاید جدیده قیمت اپلیه ۳۸۰۰ سالی ۱۹۰ تا۲۰۰ گفتن

نه من ۲ ماه پیش دیدم هرچند اینا یه چیزی میگن معلوم نیست راسته یا نه متاسفانه ما ۱۷۰ میدی و هر سال باید داد نمی دونم اگه مثلا ۲ الی ۳ ماه بگذره یادت بره شاید دیگه بند نافتو نگه ندارن به ما اینو گفتن ولی خوب هر سال روز تولد بچه پیام میاد که بدین 

ایشالا یکاری کنن همه بتونن استفاد۶ کنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم. شمام پیدا کردی بهم بگو ممنون. عزیزم به همه اون داروخانه هایی که اون دوستمون لیستش رو داد هم زنگ ...

من هم تا الان شاید ۳۰تا داروخانه رفتم به داروخانه هایی که بچه ها اینجا گفته بودن هم سر سزدم هیچ کدوم نداشتن.من از شهرستان پیدا کردم .ولی اگه تهران جایی رو دیدم داشت حتما خبر میدم.من اسمم رو ۲تا از داروخانه های هلال احمر نوشتم و ۱۴۹۰ هم زنگ زدم گفت شماره بده قراره پخش بشه بهتون خبر میدیدم.

عزیزم امروز داره همون قیمتی که گفتم. نه زنگ زدم یکی دوساعت پیش. هرچندتام بخوای داره فقط من گفتم چقد ...

لیلا جون فعلا نگیر

من سپرده بودم به یک دوستم که داروخانه دارند الان زنگ زد گفت دیروز خبر دادند تا اخر ماه پخش میشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم امروز داره همون قیمتی که گفتم. نه زنگ زدم یکی دوساعت پیش. هرچندتام بخوای داره فقط من گفتم چقد ...

خیلی گرونه حالا صبر کن شاید پخش بشه.خدایا ببین به چه روزی افتادیم.من که همش شب هاکابوس امپول و دکتر وجنگ رو میبینم.روز ها هم تو داروخانه ها میچرخم.نمی دونم اخه این بچه چیه که دارم این همه سختی میکشم برای به دست اوردنش.😔😔