2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم چرا انقدر فاصله پانكچر وانتقالت زياد بوده؟ليست ازمايشاتت رو داري ؟

لیست رو ندارم‌ تو همین تاپیک هست. باید بگردی براساس فهرست اول. 

اولش که هایپر شدم، گفت برو دو ماه بعد. 

بخاطر لک ( که بعد بار دوم فهمیدیم بخاطر نزدیکی بوده) انتقالم دو بار کنسل شد. اگه خواستی انتقال بدی نزدیکی نداشته باش. 

به خاطر کیست بار سوم کنسل شد 😁

بار اخر هم یه لک کوچیک  دیدم ، گفتم دکتر غلط کردم، به خدا بخاطر شیافه که واژبنال گذاشتم ، این بار رو بگذر، گفت باشه ۱😂😂😂 

اگه نزدیکی نداشتم، عید انتقال میدادم. ولی قسمت بچه این بود که مهر انتقال بدم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
لیست رو ندارم‌ تو همین تاپیک هست. باید بگردی براساس فهرست اول.  اولش که هایپر شدم، گفت برو دو ...

يعني فاصله پانكچر وانتقال نبايد نزديكي داشت يا همون ماهي كه انتقال ميدي؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
میشه بگید ذخیرت چند بود و روزی چند واحد گونال داشتی؟

ذخیرم تو ازمایش خوب بود ولی نصر گفت سونوت تعریفی  نداره. ما ناباروری ناشناخته داشتیم. 

دوز داروها یادم نیست 😁

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
يعني فاصله پانكچر وانتقال نبايد نزديكي داشت يا همون ماهي كه انتقال ميدي؟

همون ماه انتقال . نگران نباش 😉 اابته من اینطور بودما. خیلیها اینطور نیستن. من کلا پوستم حساسه. اون باعث لک میشد، لک انتقال رو کنسل میکنه.

همون ماه انتقال . نگران نباش 😉 اابته من اینطور بودما. خیلیها اینطور نیستن. من کلا پوستم حساسه. اون ...

ممنون از جوابات توكل بخدا اميدوارم تا اخر بارداريت به سلامت طي كني

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

سلام دوستای گلم همگی خوبین 

عزیزان من روز 8دیماه انتقال جنین سه روزه با گرید cوdداشتم خودم ناامید نا امید که اصلا جواب نمیده اما خدارو هزار مرتبه شکر امروز جواب ازمایشم با تیتر 321مثبت شد 

دومین انتقال من بود و برای انتقال دومم کارهاییو انجام دادم که گفتم بیام اینجا بگم شاید واسه عزیزان کاربردی باشه

اول اینکه من به مدت دوماا حدودا هر روز صبح رازیانه دم کردم و خوردم چون پلی کیستیک بودم و تنبلی داشتم 

دومین کاری که انجام دادم حدود 40روز هر روز دوسین یا همون مخلوط سیاهدانه و عسل روزی یه قاشق مصرفکردم 

تا تونستم به و دمنوش به خوردم 

دمنوش با طبع گرم (میخک زنجبیل دارچین به خشک  گل محمدی وگاهی یکم گل گاوزبان برای دور کردن استرس )دم کردم و مصرف کردم به جای چای عادی

لبنیاتو ترشیجات وفست فودو به حداقل رسوندم 

یه هفته مونده به انتقالم هر روز شکممو با روغن سیاهدانه چرب و ماساژ و بستم تا گرم بمونه حدود یه لیتر عرق بومادران را توی ده روز مصرف کردم  

واینکه بعداز تموم شدم اخرین پریودم یه روز درمیون ینی سه بار کمرم را با داروهای گیاهی (اماده از عطاری گرفتم)با مخلوط عسل و زرده تخم مرغ چسباندم و شب تا صبح گذاشتم روی کمرم بمونه  وهفته اخر قبل از انتقال سه بار بادکش رحم انجام دادم 

اینو هم بگم من طبعم حسابی سرد بود وسری اول انتقال نشاسته دادم دم اب سرد و مصرف کردم که این خودش باعث سردتر شدن رحم میشه و به گفته دکترم همونطور که خودتون نمیتونید داخل یه مکان سرد دووم بیارین جنین هم نمیتونه لانه گزینی کنه به نظرم قبل از انتقالتون زیر نظر یه پزشک سنتی برین حداقل مزاج بدنتون را بشناسید 

من حدود 27سالمه سال گذشته پانکچر شدم 16تا تخمک 14تا جنین 

انتقالم از طریق جنین فریز شده بود 

دوبار انتقال داشتم بار اول دوتا جنین عالی و aبار دوم دوتا جنین c.d

مرکز ناباروری یزد صفاییه 

دکترم خانوم افتخار 

ببخشید طولانی شد گفتم دیگه تمام جزییاتو بگم بلکه به درد کسی بخوره 

ان شاالله همگی نتیجه بگیرین و منم قلب جوجمو ببینم و به سلامتی دنیا بیاد😍😍

من رشت انتقال داشتم جنین هام به قول دکتر جنین شناسم فوق العاده بود چرا نمیگیری خدا میدونه والا شاید ...

والا منم اعتقاد دارم سقط که میکردم خواهر شوهرم اومده بود گفته بود قیافش‌شبیه سقطیاس 

سلام عزیزم.شما چه ماهی رویان میکرو کردید؟ ذخیرت چند بود و روزی چندواحد گونال داشتی؟

سلام عزیزم..تخمک کشی من ۲۷ مهرماه بود.ذخیره م ۱.۹ بود و روزی ۱۵۰ واحد گونال داشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.