2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
عزیزم انشاءالله مامان شدی بخاطر اون ..برات آیت الکرسی خوندم هفته بعد خوش خبر باشی انشاءالله 

ممنون عزیزم، ان شاءالله، یعنی این کمر درد طبیعیه، یکم وضعیتم بد بوده، سرما هم خورده بودم، یه سرفه هایی میکنم که زیر دلم و تخدونام خیلی درد میکنه، یکم نگرانم

سلام عزیزم، من کلا پریودام حجمش کمه ولی یه سری دقیق یادم نیست بعداز پانکچر بود یا یکی دوماه بعداز ان ...

مرسی عزیزم منکه روز اول دوم زیاد بود سوم کم شد از چهارم هیچی نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دوس دارم بزنم چون بعد انتقال باید پروژستون بزنم بیرون که نمیتونم برم مجبورم بگم یکی بیاد بزنه&n ...

خودت یاد بگیر بزن ..فقط باید بلد باشی کجا بزنی خیلی راحت یکبار بزنی دستت میاد ..یا به شوهرت یاد بده اون بزنه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
الهام جون بهم یاد میدی طرز مصرفشو؟ بدمزه نیست؟

مزه ترش میده شادن جون ...اندازه نخود ازش جدا میکنی میزاری زیر زبونت یا روی لثه ات خودش کم کم جذب میشه

دلم خیلی میخواد زودی مامان بشم 😭 خیلی چشم انتظارم ۸ ساله دست خودم نیست خیلی عجولم همش نگرانم

قربونت برم انشاءالله خدا دلت شاد کنه ..دیگ بی بی نزن تا دوز آزمایش خدا غافلگیری کنه انشاءالله..کاملا درک میکنم حالت..انشاءالله همین بار مامان میشی

ممنون عزیزم، ان شاءالله، یعنی این کمر درد طبیعیه، یکم وضعیتم بد بوده، سرما هم خورده بودم، یه سرفه ها ...

کمردرد که از علایم بارداری ...خدا بخواد هیچ سرفه و عطسه ای نمیتونه به جنین آسیب برسون..فقط توکلت به خدا باشه و دعای زیاد انشاءالله مامان شدی..هروقت سرفه ات گرفت یکم آب ولرم بزار بغلت زود آب بخور

سلام عزيزم داروهاتم خوبه مطمن باش اوكي ميشي قلب هم ديدي؟چند هفته بودي ؟

مرسی عزیزم

قلب چیزی نگفت

انقدرم حالم بد بود سونو شکمی کرد

کفت جای بچه خوبه اما هماتوم دیدیم و اینا

راستش من فقط کریه میکردم

متاسفانه سونومم تو بخش زایشگاه بیمارستان جا گذاشتم

فردا همسرم میره بگیرش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی عزیزم قلب چیزی نگفت انقدرم حالم بد بود سونو شکمی کرد کفت جای بچه خوبه اما هماتوم دیدیم و این ...

مه بابا گريه چي ميبيني كه لان تو يه نفر نشون بده خون ريزي نكرده باشه اينجا اصلا نگران نباش منم مثل خودتم دوستم اون اولا لخته كف دست دفع ميكرد برا هماتوم اگه جنين خودش سفت بچسبه همه جي حله اصلا ناراحت نباش

قربونت برم مرسی ...پنج شنبه آزمایش دارم سارا جون براشون اسمم انتخاب کردم خاله جونشون.. منم امیدم به ...

خدانکنه گلم

ای جانم...ان شاء الله خوش خبر باشی عزیزم💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم قلب چیزی نگفت انقدرم حالم بد بود سونو شکمی کرد کفت جای بچه خوبه اما هماتوم دیدیم و این ...

عزیزم فقط استراحت کن...نگران نباش.رفع میشه.خیلی از مامانا داشتن 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای جان....  عزیزم خدا و شکرررررر....  مبارکه قدمش عزیزم.....

قربونت برم عزیز دلمی خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین