2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
ممنون عزیزدلم‌ برام دعا کن آزم مثبت بشه و زندگیم دوباره جون تازه بگیره. من انقدر بچه دوست دارم که ...

عزیزم...حتما .اگه قابل باشم

ان شاء الله که مثبتی 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
کلا یه جنین داشتم خیلی ناامیدم....از دیروز عصبی ام گریه می کنم داد می زنم سر شوهرم ....نمی دونم چرا& ...

عزیزم تو خارج از کشور فقط یه دونه انتقال میدن.تو تاپیکمون هست یکی از دوستامون به اسم الهامی که چند هفته دیگه دخترش میاد بغلش..ناامیدی و استرس سمه برات.خدا بخاد همین یه دونه میتونه دوتا نی نی خوشگل بشن براتون..توکل کن به خدا.ارامشتو حفظ کن  و واسه نی نی ت دعا و قران بخون..ان شاء الله مثبت میشی عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم تزریق میکنم و خیلی آروم میزنم ولی میسوزونه و خیلی بعدش درد میکنه تا ۱۰ دقیقه الانم کبوده

طبیعیه عزیزم..واسه منم میسوزه و چند دقیقه درد میکنه..گاهی هم کبود میشه جاش تا چند روز

بچه خا من خونریزیم خیلی شدیدیه عین پریود همینجوری داره میریزه نوروخدا برام دعا کنید 😭😭😭 دارم م ...

عزیزم برگشتی خونه از خودتون خبر بده...نگرانتم 😥

والا من پارسال پانکچر کردم 3200 شد.انتقال 1100شد.داروهام 3_4تومن یا بیشتر ...درمورد هرکدوم سوال داشت ...

عزيزم ميشه درخواست دوستيمو قبول کني به کمکت نياز دارم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عشقم چطوریایی؟؟ منکه با یبوست و نفخ نابودم یعنی نابود. دیشب یکی از خولهرام ک در جریانه اونده ...

سلام خوبي عزيزم مرسي گلم ايشالله به زودي زود خوب بشي 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
جریان چه بمن بگید وگرنه میمیرم از کنجکاویییی🤣🤣🤣

برا بيمارسنان رويش ميگم دوستمون ميگه من اونجا انتقال دادم مثبت شدم ميگه ازش راضي بودم از کنجکاوي در اومدي عشقم 😃😊😘

بار چندم مثبت شدی ؟ان شاالله به سلامت بیاد بغلت 

ممنون عزیزم.باردوم. چسبندگی و سپتوم‌ داشتم تو انتقال قبلی.واسه این انتقال عمل کردم .رفع شد.خدا خاست و مثبت شدم.

اره باید این روزها و خاطراتشو بنویسم که یادم بمونه چه جوری باهام رفتار کردن تو این روزهای سخت که مثل ...

عزیزم آدم هیچوقت نمیتونه چنین بدی هایی رو فراموش کنه همیشه یجایی یادش میفته انشالله زودتر حالت خیلی خوب میشه💖💖💖