2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام عزیزم، چی بگم والا، هایپرامزیس هستی، از نوع سختش میخوای بیمارستان بری یه مدت؟  آخه به خو ...

همه حرفات درسته عزیزم..مسئله اینجاست که من هیچ کمکی ندارم.دو هفته پیش دو روز بستری شدم.ولی چون دخترم تنها مونده بود خونه، بدتر حالم بد بود اونجا .خانواده هامون یه نکردن بیان بچه رو ببرن خونشون یا بیان خونمون پیشش باشن تنها نباشه.بااینکه بهشون گفته بودم.طفلک صبح تا شب تنها بود..اصلا واسه هیچ کس مهم نیستم.حالا همیشه به همه کمک میکردم تو سختی ها.مادرم مریض شده بود فقط من پیشش بودم چندماه و کاراشو میکردم.ولی الان اصلا مامانمم یه جور رفتار میکنه که ازش نمیتونم کمک بخام.مادرشوهرم که طلبکاره همیشه.چند روز پیش زنگ زده بیا بریم فیزیوتراپی.میگم حال خرابم به کنار،اون برقی که اونجا هست واسم‌ضرر داره.خانم حالا قهر کرده..غر میزنه به جون شوهرم.هرشب میکشونه اونجا شوهرمو.ساعت یازده شب میاد خونه.عملا تنهای تنهام.

دوس داشتم برم طب سنتی .تو نت خوندم مزاجم بلغمی شده.بس که این مدت سردی خوردم.ولی بااین ضعفی که دارم باید باهمسرم برم که اونم تمام وقتش با مادرشو کارش پرشده ...چی بگم خواهر..خودمو انداختم دردسر.افسردگی گرفتم..

غذای بیرونو دوس ندارم.بوش میخوره حالم بد میشه.خودمم میپزم حالم بدتر میشه..

دکترم میگه اسپرینو ناشتا خوردی معده تو زخم کرده. نمیدونستم نباید ناشتا خورد. حالایه روز درمیونش کرد با دوز ۸۱.ولی میخورم حالم بدتر میشه.پنتوپرازولم داده که اونو ناشتا بخورم.هیچ تاثیری نداشته تو این چند روز..فقط اشتهامو کور کرده.نون خالی هم دوس ندارم بخورم دیگه..

ببخشید غر زدم خیلی

دلم خیلی پره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دوقلو بودن، ولی جنین سوم که انتقال دادن فقط جفت داشته، قطب رویانی نداشته خدا رحم کرده سزارین کرد ...

خیلی سخته سزارین کنی ولی  بغلت خالی باشه انشاالله خدا به دلش آرامش بده😔😓😓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه تو هفته های بالاتر هم میشه  احتمالا برای اینکه جوابش تا هفته 18 بیاد

زینب جوا آزمایش سل فری دادم و خدا رو شکر خوب بوووود  واقعا مرسی برای راهنمایی های خوبت  خوب شد نرفتم سراغ آمینو

خانم ها جواب ندادید 😥۴امین رو ز  انتقال ام امشب دل درد و کمر درد شدید داشتم می ترسم ....کسی تج ...

انشاالله که خدا بخواد مثبت میشه به این چیزا نیست خیلیا استراحت کامل دارن منفی میشن خیلیا ندارن مثبت میشن یا هم برعکس درد هم همینطور خیلیا دارن منفی میشن خیلیا دارن مثبت میشن وبرعکس به علائم توجه نکن 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یکمی بله انقباض درد 😭

یه کمی که هممون داریم..منظورم درد شدید بود..

من تا کوچکترین اتفاقی میفته شوهرم رو میفرستم به ماما بگه چیکار کنیم

تو هم کاش از ماما بپرسی عزیزم!البته همین که خون تازه نبوده نشونه بدی نیست

من خواهرشوهر بعد از دو دفعه سقط..بارداری سومش بازم افتاد به خونریزی..البته میگفت اولش لکه بینی بوده بعد روز به روز بیشتر میشده تا اینکه خون تازه میبینه.دکتر بهش میگه پاهاتو بالا نگهدار و نشاسته بخور چند روز

بعد خداروشکر خوب میشه الان سه سالشه دخترش

چی میگی تو😤😤😤😤

وای تو نوبت انتقال نشستم گفتن مثانه نیمه پر.. کم کم احساس جیش دارم چیکار کنم نمیشه خالی هم کنم.. دکترمم هنوز نیومده صدا بزنن.. میترسم موقع انتقال دستشویی بگیره

وا دکتر من نگفت هیچی شب قبلش هم گوشت خوردم هم ماهی کلا مهمون بودم پرخوری کردم😕

یه فاکتوری بود تو آزمایشات فکر کنم هموسستین اونو گفتن باید قبلش گوشت نخورده باشی.منم دکتر نگفت قبلش رفته بودم ببینم کدوم آزمایشگاه همشونو انجام میده.یه برگه دادن دستم که همه این موارد توش نوشته بود و گفتن باید رعایت کنی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

لیانای عزیز هیچ حرفی برای گفتن بهت ندارم که بتونه تسکینت بده...خدا میدونه که وقتی خبر روشنیدم مو به تنم سیخ شد...فقط اینو از خدا میخوام که با بهترین هدیه هاش دلتو شاد کنه و به زودی به مراد دلت به بهترین شکل ممکن برسی.

خيلي يبوست بده ادم نميتونه غذا بخوره نميتونه نخوره من ک تصميم دارم از اول انتقالم هر چيزي باشه بريزم ...

آره بابا از بدم بدتره عصبی میکنه آدم و اصلا

زورم نمیتونی بزنی یعنی بدتر عصبی میشی

بعد آدم تب میگیره

منم دو روز سوپ خوردم اما یه وقتایی شکم لج میکنه میگه کار نمیکنم حرفت چیه

عزیزم اصلا نگران نباش، شما حتی بپر بپر کنی، عطسه و سرفه دائم داشته باشی و... هیچی نمیشه

ای جونممممممم خانم دکتر خیالم راحت شد .

فکر میکردم با هر تکون و اتفاقی میفته این جنین ها.

مثلا عذاب وجدان داشتم چرا سه روز اول غذام و خوابیده نخوردم.