2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
خانوما عکس رنگی کجا بگیرم؟ اینطور که شنیدم خیلی درد داره. اره؟ دکترم تو بیمارستان صارم نوشت اما ...

بیهوشی برا چی دختر خوب.دردش کاملا قابل تحمله و نهایت دو دقیقه.من رفتم.یعنی حاضرم ده بار دیگه برم عکس رنگی.یبار دندون پزشکی نرم

الکی بخدا ازت کلی پول میگیرن.تازه صارمم نرو.خیلی پولکی ان.برو عالیه شیوعی تو سه راه جمهوری.یا رادیولوژی کاخ

جفتشون تو یه خیابونن.برا من با دفترچه زیر دویست تومن شد.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍بهترین خبر ممکن 😂😂😂 پیش ب سوی دلی از عزا دراوردن 😁😁

عزیزم فقط خواستم بگم میکرو با ای وی اف یکمی فرق داره.پس فکر نکن اصطلاح عمومی میکرو میشه ای وی اف

.امضاتو تصحیح کن.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
فدای تو  یعنی میشه؟ من اینقد همه چی عادی مثه قبله امیدی ندارم

قربانت، به امید خدا که میشه

باور کن عادی بودن خیلی بهتره، من اینقدر درد پریودی داشتم با سینه درد😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم فقط خواستم بگم میکرو با ای وی اف یکمی فرق داره.پس فکر نکن اصطلاح عمومی میکرو میشه ای وی اف .ا ...

میکرو چیه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من دوبار انجام دادم یکبار کاخ   یکبار صارم     کاخ که انقدر ردر داششت و استرش کشیدم پ ...

امروز زنگ زدم یه جا که بیمه تکمیلی مون را قبول میکنه یعنی تقریبا رایگان میشه

فقط استرس دردش را دارم

ممنون که دلداری دادی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

سلام عزیزم

لیانا توی تاپیک ما هم بود که بچه هاش یه پسر و یه دختر بودن، درسته؟

خیلی وقته تاپیک ما نمیاد، تیکرشو هم برداشته

وای خدایا

سلام دوستاي خوبم 

ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون كردم و باعث نگراني و استرستون شدم ممنون از زينب جون كه مثل خواهر دلسوز كنارمه 

دوقلوهام مامانشون رو نميخواستن تو ٢٤ هفته تنهام گذاشتن 

همه زايمان ميكنن ني ني دارن ولي من زايمان كردمو .... 

هروز واسم كاچي درست ميكنن  قرار بود عيد نوروز كه دوقلوهامو بغل ميكنم كاچي بخورم ولي ... 

خدا منو دوست نداشت نميدونم چرا اين كارو باهام كرد مگه من چكار كردم 

با اولين انتقال مامان شدم ولي خوشيم خيلي كم بود خيلي 

من نميتونم اين ٦ماه رو فراموش كنم واسشون خريد كردم اسم انتخاب كردم ولي همه چي تموم شد هنوز فكر ميكنم تو شكمم هستن 

تكوناشون يادم نميره 

از خدا ميخوام هيچكس اين مصيبت رو تجربه نكنه من ديگه قلبم از سنگ شده قلبم درد ميكنه نفس كشيدن واسم سخت شده 

هفته پيش اين موقع دوقلوهام تو دلم بودن ولي الان 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

منم دوقلوهامو از دست دادم توی ۱۶ هفته ولی واسه من طبیعی باردار شده بودم ، دوقلو همسان داشتم.

منم سه هفته بیمارستان بستری بودم، کم خونی گرفتم، پک خون بهم زدن، دوبار کورتاژ شدم، فقط خدا میدونه چقدر عذاب کشیدم. 

ایشالا همه باردار بشن، بسلامتی زایمان کنن ایشالا، بچه هاشونو بغل بگیرن.

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزه دلم

فدای دل قصه دارت بشم

به مصیبت های حضرت زینب صبر کن

دلت را آروم کن 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ