2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش  انشاله ک خدای مهربون ب دلت نگاه میکنه  از ته دل دعا میکنم ...

مرسی عزیزم ..من که دیگ کاری از دستم برنمیاد..سپردم دست خدا هرچی صلاح میدونه..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم به دلت بد نیار این دفعه حتما حتما مامان شدی ایشالله خیلی زود نی نی یا نی نی هات رو بغل میکنی ...

قربونت برم ..انشاءالله خدا از دهنت بشنوه ..امیدم بعد از خدا به دعاهایی هستش که شما دوستای خوبم درحقم میکنین ..خدا به هممون نظر کنه

خوبم عزیزم😙 شما خوبی؟ بله رفتم، میدونی بهم چی گفت؟ گفت قرار بوده این سری برات جنین بلاست انتقال بد ...

انشاءالله اینبار نصیبت دوقلوی تپل مپل بشه شادن عزیزم ..

عزیزم تو رویان پزشکت ی نفر بود یا هر بار پروندت توسط پزشک متفاوتی بررسی میشد بعنی 0 تا 100 با یکی ب ...

اولین ویزیتم با دکتر مصطفایی بود ولی بقیه کارام با دکتر حافظی بود.دکتر مصطفایی فقط اسمش رو پروندمه وگرنه کارام رو دکتر حافظی انجام میداد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم وضعیتت چطوره؟؟ من دیشب یکم ترشحم قهوه ای شد امروزم اندازه نخود خون اومد شیاف گذاشتم.

هیچی من کلا عین سابق هستم هیچی هیچی فرق نکرده نگرانم شدید

خوب لک لانه گزینی دیدی دوستم مبارک باشه مامان شدنت دیگه نگران نباش 😘

پس چرا من از خراشم هیچ چیز نفهمیدم  البته من تو بیمارستان با بیهوشی بودم  شادن جان اگ ...

خب با بیهوشی بودی عزیزم برای منو حتی بیحس نکردن یعنی یه درد بدی کشیدم بخدا از عکس رنگی بدتر، همش فکر میکنم این مرکز بد انجام میدن چون یه بار یه خانومه حین خراش تشنج کرد یه روز دیگه ام یکی بود اینقدر جیغ میکشید که مرکزو گذاشته بود روی سرش، منم درد داشتم ولی صدام درنیومد کلا اهل داد زدن نیستم البته، وگرنه یه خراش کوچیک نباید اینقدر وحشتناک باشه😕

میدونی من هنوز جنین خوبی برام انتقال ندادن که دنبال مشکل جای دیگه باشم، ممکنه جنین گریدش سی باشه اما رشدش خوب و طبیعی باشه برای من رشدشون ضعیفه متاسفانه

آمپول انوکسا و آسپرینم که به همه میدن بعد از انتقال

خلاصه همه ی اینا بهانست فقط خدا باید بخواد بساراجون، ببینم معجزش نصیب منم میشه یا نه ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاءالله اینبار نصیبت دوقلوی تپل مپل بشه شادن عزیزم ..

ممنونم عزیزم، انشاالله اول مامان شدن خودت😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هیچی من کلا عین سابق هستم هیچی هیچی فرق نکرده نگرانم شدید خوب لک لانه گزینی دیدی دوستم مبارک باشه م ...

نه بابا فکر نکنم. هنوز مونده به تاریخ پریودم 

تو دلم آشوبی برقرار شده نکنه پریود بشم.؟؟؟😢😢😢

انشاله صلاح خدا تو مامان شدنت باشه   ‌شما بشی مامان الهام مامان دوقلوها🙏🌷

قربونت برم انشاءالله شما هم خیلی زود مامان دوقلوها بشی ..مرسی که برام دعا میکنی🙏🙏