2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من فقط باید شوهرت یکاری بکنه 

ماهک جون یه سوال داشتم 

میخواستن جنین هاتو فرش برات انتقال بدن و به دلیل هایپری فریز شدن ؟؟ یا کلا از اول نظرشون این بود فریز بشن ؟؟

اخه دیدم بعضی جاها اول پی جی دی میکنن بعد فریز بعضی جاها اول فریز میکنن موقع انتقال پی جی دی میکنن

نمیدونم کدومش بهتره 

شما ابن سینا بودین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سرما که ی کم خوردم ولی سنتی زعفرونی ام هست ایراد نداره؟

اگه سرما خوردی نخور 

بعد هم سنتی اصلا نخور فقط لبنیات پاستوریزه بخور تو کل بارداری

زعفرونی هم نخور 

پاشتوریزه ساده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام .بچها طبیعیه شکم بعد تزریق امپولا بزرگ بشه من امروز ۹ پریودمه تخمدانام تیر میکشه و شکمم مثل زن ...

مواظب علایم هایپر یه،🤔🤔🤔🤔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام .بچها طبیعیه شکم بعد تزریق امپولا بزرگ بشه من امروز ۹ پریودمه تخمدانام تیر میکشه و شکمم مثل زن ...

مواظب باش فکر کنم علایم هایپر یه،سهیده تخم مرغ آبپز روزی ۳تا۴تا بخور 🤔🤔🤔🤔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم شما هم رویان رفته بودی سیکلت با آمپول سینال بود یا گونال؟

بله سینال بودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ای جانم سه قلو  انشالله به سلامتی به دنیا بیان  مراقب خودت باش خیلی ذوق کردم واست  ...

قربونت ممنون خیلی خطرات داره ولی اراده ی خدا ازهمش بالاتره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نه دو تا بودن 😍😍

واییییییییی دیدی من از اول گفتم دو قلو از رو بتات😍😍😍😍😍😄😄😄😄😄😄😄🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗انشالللله سالم باشن 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم