2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
امروز من دو تا خانوم باردار ديدم يكي ٤٦ سال يكي ٤٥ خدا براشون خواسته بود راحت ام گرفته بود بهتر از س ...

آره من سپردم دست خودش همه چی رو..الکی خودمو نگران کردم..همیشه گفتم هر چی خودش بخواد من راضیم..ولی فراموش میکنم یه وقتایی

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرصای اووبوست؟؟ زینب جان الان من ژل رویال رو به نظرت ادامه بدم یانه.؟راستش مدت کمی هست که شروع کردم ...

آره همون قرصا

ژل رویال عالیه منم می خوردم

دمنوش ها و سیاهدانه تداخل داره

اگر قرص رویال ژلی هم داری و اوابووست گیرت نیومد بازم خوبه

ضمنا زنجبیل و هل با چای ،و اینجور گرمیجات با داروهای ای وی اف تقابل نمیکنه؟.والا بعد از ماجرای سیاهد ...

ترجیحا خیلی کم بخور، من نمیخوردم اصلا

حق داری عزیزم 

جز شما چند نفر دیگه هم این بلا سرشون اومد، اصلا داروهای سنتی و مدرن نباید با هم استفاده بشه

آره همون قرصا ژل رویال عالیه منم می خوردم دمنوش ها و سیاهدانه تداخل داره اگر قرص رویال ژلی هم دار ...

من خود ژل رویال رو دارم.اووبوست قبلا میخوردم.ولی الان دوماهه قرص پرگنانکیر کانسپشن میخورم.

خدایا شکرت  
زینبی جون به دادم برس  من الان لک دیدم تو لباسم😨😨 کمی هم درد پریودی دارم به نظرت میتونه لک ...

عزیزم اصلا نترس منم دقیقا مثل شما همون جوری شدم

خیلی هم هول کردم و ترسیدم 

زنگ بزن دکترت احتمالا دوز پروژسترون رو زیاد میکنه و آسپرین یا انوکسا رو موقت قطع میکنه

الان چه داروهایی داری دقیق؟ 

ترجیحا خیلی کم بخور، من نمیخوردم اصلا حق داری عزیزم  جز شما چند نفر دیگه هم این بلا سرشون اوم ...

پس نمیخورم.من قبلا خوندم که دارچین و عسل باعث رشد فولیکول و بالا رفتن ضخامت میشه‌.برا همین میخواستم بخورم.

خدایا شکرت