2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
به منم گفت همه چی خوبه گفت روز ۳۵ انتقال دیگه برم میشه ۷ هفته و دو سه روز دیگه گفت اون موقع بیا که ه ...

آره باید فکرای خوب خوب کنیم

من خودم خیلی خوش خیالم..ولی کاش به شوهرم نگفته بودم..حس کردم ناراحت شد..رو منم تاثیر گذاشت

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره باید فکرای خوب خوب کنیم من خودم خیلی خوش خیالم..ولی کاش به شوهرم نگفته بودم..حس کردم ناراحت شد. ...

اصا من تا حالا كسي با اي وي اف نديدم خون ريزي نداشته باشه بلاخره يه جا كارش ميفته اصلا عاديه خدا كمك ميكنه انشالله به شوهرتم انرژي مثبت بده تهش هر چي خدا بخاد همون ميشه

امروز من دو تا خانوم باردار ديدم يكي ٤٦ سال يكي ٤٥ خدا براشون خواسته بود راحت ام گرفته بود بهتر از سن پايين ترا  يكي ماه چهارم بود يكي ام ٧ هفته ديگه فهميدم تا خدا نخاد برگي از درخت نميفته بايد بسپاريم دست خودش 

نه دو تا بودن 😍😍

ای جان   از بی بیت معلوم بود .

انشالله به سلامت بغلشون میکنی.وبارداری راحتی داشته باشی عزیزم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
امروز من دو تا خانوم باردار ديدم يكي ٤٦ سال يكي ٤٥ خدا براشون خواسته بود راحت ام گرفته بود بهتر از س ...

خداروشکررر 

حکمت خدا که تو این سن باردار میکنه ،من خودم ۲۶ سالمه،خدا کمک کنه به هممون

پیام های شما رو میخونم که راجع به قلب جرف میزنین 

همش امیدوار میشم که منم به این مرحله برسم

به نظرم اخه اصا چیزی نیست که بشه هماهنگش کرد این ور اون ور میشه اصلش همون توکل به خداست خودش بخاد تو ...

سمانه جون رفتی سونو امروز ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستم میشه یه راهنمایی بکنی که ازنظرتغذیه واستراحت بعدازانتقال چجوری بودی.چیکارکردی؟

من هیچی رعایت نکردم عزیزم چنان میدوییدم ک خدا میدونه فقط ۳روز اول خوابیدم اونم ن زیاد شیرسویاونشاسته هم خوردم ارتباطم باخدا قطع نشد همین 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
راستی عزیزم شما هم آندومتریوز داشتی؟ عمل کردی؟   انتقال چندمت بود ؟من خیلی استرس دارم😥

اندومتریوز شدید داشتم۳سال پیش عمل شدم دومین انتقالم باجنین ۳روزه ی گرید بی 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ای جانم.  مبارکت باشه خانومی. چقدر برات خوشحالم. انشا... حال خوبت شامل من هم بشه. منم دو تا جن ...

عزیزدلم الهی ب حق مادر امام زمان خدا دلتوشاد کنه توروخدا نگو این حرفو انشالله ۲تاجنینت بچسبه ب دلت 

ای جانم سیمایی جون مبارکه😍😍😍ان شاءالله صدای قلبشونم میشنوی خیلی خوشحال شدم انتقال چندمت بود عزیز ...

عزیزمی انشالله قسمت خودت اندومتریوز شدید داشتم همراه یه تخمدان انتقال دومم

ای جانه دلم مبارک ۳ تایی شدی

قربونت برم هرچی قسمت باشه