2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
@تورک_آنا   ‍ ‍ @زینبی_بابا     زنگ زدم مرکز میگم سرما خوردم، گلو درد و سرفه دار ...

چراینقدر دس دس میکنی

شما که هنوز انتقال ندادی .به نظرم تا قبل انتقال مشکلی نیست.اتفاقا الان دارو بخوری بهترازینه که مثل من بعد انتقال بیوفتی به سرفه

آموکسی سیلین و استامینوفن ساده و سرماخوردگی بزرگسالان بگیر بخور مشکلی نیست.ازهمین امشب شروع کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تورک_آنا   ‍ ‍ @زینبی_بابا     زنگ زدم مرکز میگم سرما خوردم، گلو درد و سرفه دار ...

آهان شربت پروسپان بود!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین تو دیواره رحم جایی که ترجیح میدن جنین اون ورا خودشو بچسبونه یه خراش میدن و اگه اشتباه نکنم الته ...

تورک آنا جان تا هستین لطفا این سوال آخرمو(فعلا) جواب بدین🙂

ببخشید اثرات خراش تاکی تو بدن میمونه؟ مثلا اگه سه ماه گذشته باشه دیگه تاثیری نداره؟

عزیزم آب پز بوده!!!!  خخخخخخخ...  غلط تایپی بوده!

میگم آخه آب گز چیه😂🤭🙊

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
به به شمال 😍😍😍😍😍 کاش دکترم اجازه می‌داد بیام اونجا تو این آلودگی اصلا دوست ندارم بمونم

الهییی بفرمایید انشاءالله با نینیتون بیاین حالشو ببرید😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ازروازمایش گفتن .دوبارازداده دوبارشم صفرشده یعنی ازواسپرمه .بعدشم بیضه هاش ازبین رفته تو ی تصادف کوچ ...

خوب خودت تخمک داری اسپرم اهدایی بگیر راحت تره

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چراینقدر دس دس میکنی شما که هنوز انتقال ندادی .به نظرم تا قبل انتقال مشکلی نیست.اتفاقا الان دارو بخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣 دس دسو خوب اومدی، والا درست میگی، شوهرم حساسه، میگه نمیخواد، الان بهش زنگ زدم براش توضیح دادم که من برم دکتر خیالم راحت بشه و بهتره تا قبل انتقال دارو بخورم، الان میرم دکتر بهم دارو بده، که شوهرمم نگران نباشه...اگه روز اول منشی دکتر اینجور نمیترسوندم تا حالا شروع کرده بودم، امروز برا اطمینان به مرکز زنگ زدم گفت برو دکتر، خیالت راحت...

انشالله که نتیجه بگیری عزیزم

ممنون عزیزم

شماچندبارمیکرو کردی؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
تورک آنا جان تا هستین لطفا این سوال آخرمو(فعلا) جواب بدین🙂 ببخشید اثرات خراش تاکی تو بدن میمونه؟ م ...

عزیزم دکتر بهمن گفت اثر خراش تا دوماه بیشتر نمیمونه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تورک آنا جان تا هستین لطفا این سوال آخرمو(فعلا) جواب بدین🙂 ببخشید اثرات خراش تاکی تو بدن میمونه؟ م ...

عزیزم والا برا من سه ماه فاصله افتاد..... 

دکتر من به خراش با هیسترو اعتقاد داشت..... 

میگفت تا 3-4 ماه اثرش میمونه.... 

من چون خراشم با لاپرا هیسترو بود و ترجیح دادم به خاطر درمان آندومتریوز شانس طبیعی رو امتحان کنم فاصله افتاد.... 

شکر خدا جوابم گرفتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم شماچندبارمیکرو کردی؟

من ای وی اف کردم استان همدان میرم بیمارستان فاطمیه،،یکبار پانکچر دوبار انتقال یکیش مثبت شد ولی تو ۸هفته رشدش متوقف شد وسقطش کردم دومی منفی،،الان میخام واسه سوی برم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏