2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام خانمها من امروز روز هشتم انتقالم هست زیر شکمم سمت چپ گاهی نبض میزنه گاهی درد میکنه (البته جنین ...

بي بي چک استرستو زياد ميکنه چند تا انتقال دادي ؟ بلاست بوده ؟ اگه دوتاش گرفته باشه الان بي بي چکت مثبته

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا یکی سه روزه دو تا هم دو روزه گرید Aبودن و 8 سلولی

مدیه جان مگه هشت سلولی سه روزه نمیشه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سه تا یکی سه روزه دو تا هم دو روزه گرید Aبودن و 8 سلولی

بزار دو روز ديگه بي بي چک بزار منم تگ کن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها سلام

من اومزم ابن سينا، با دكتر پادمهر ويزيت شدم

گفت بايد عمل شم، لگن تميز شه

بعدم برم اهدايي( ذخيرم 0/1)

تومور ماركرهارو برام نوشته

يه سونو كالر دالپر نوشته

من عصر مطب دكتر نصر وقت دارم

اين سونو همون سونو مطب دكتر نصر هست؟

اينجا انجام بدم يا برم همون نصر؟

توروخدا زودتر جوابمو بديد

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
لابد سیکل نچرالی

سيکل نچرال يعني چي عزيزم

آره عزیزم به نظر من که روی شوهر من اصلا تاثیر نداشته ، ولی واقعا روی بعضی ها تاثیرگذار بوده، حالا اح ...

عزیزم شما دکتر سجادی رو دیدین؟ کدوم بهتره سجادی یا امیر جنتی؟ 

ما که تا حالا هرچی ارولوژ دیدیم تخصصش فقط روحیه بخشی و ایجاد اعتماد به نفس کاذب در آقایون بوده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خانمها من امروز روز هشتم انتقالم هست زیر شکمم سمت چپ گاهی نبض میزنه گاهی درد میکنه (البته جنین ...

سلام عزیزم 

خیلی زوده واسه بی بی چک ولی به امید خدا داره لانه گزینی میکنه احتمالا بزودی لک لانه گزینیشم میبینی 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها یسوال من از کجا باید بدونم جنین چند روزه برام گذاشتن؟ از دکترم بپرسم یادشه میگه؟

بعید میدونم عزیزم، از خود مرکز باید بپرسی، دکترا اینقدر مریض دارن که یادشون نمیمونه مگه تو پروندت نوشته باشه

فرش انتقال دادی یا فریز؟ 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

من این حالت رو داشتم. مخصوصا وقتی طاق باز میخوابیدم. من زیر نافم بود. ولی درد نداشتم. نبض میزد.انگار حرکت داشتن.

ب هر دکتری میگفتم ، میگفت حرکت روده هاته ، جنین ها نیستن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بعید میدونم عزیزم، از خود مرکز باید بپرسی، دکترا اینقدر مریض دارن که یادشون نمیمونه مگه تو پروندت نو ...

اها

اخه اصلا نمیدونستم که باید بپرسم

البته من مرکز نرفتم

مطب میرفتم از اول 

فرش بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم