2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
دوستان اتیش سوزی شد توی ساختمونمون خانومه باردار نمی اومد از خونشون بیرون من این سیزده روز همش استراحت مطلق بودم اماازهولم توی راه پله دویدن میگم نی نیام سالمن؟؟؟؟پهلوم درد گرفته حالا چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آوا جون اختیار داری عزیزم..... خوشحال میشم کمکی و امیدی بشه برا دوستان منتظرمون..... مامی جون عزیزم نگران نباش..... به این چیزا نیست..... اگه گرفته که ایشالله گرفته با این چیزا هیچیش نمیشه..... اصلا فکرای بد نکن...... بسپارشون به خدا!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از موفقیت پزشکان بیمارستان آیت الله طالقانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر لیلا نظری از موفقیت تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان در درمان «شکست‌ مکرر لانه‌گزینی» خبر داد و گفت: برخی افراد برای باروری نیاز به IVF دارند و متاسفانه بنا به دلایلی این اقدام با شکست مواجه می‌شود. در برخی افراد این شکست‌ها به دفعات مکرر اتفاق می‌افتد در نتیجه فرد نمی‌تواند تجربه یک بارداری را داشته باشد و تاکنون در دنیا هیچ درمان قطعی بر این افراد گزارش نشده است. این فلوشیپ درمان ناباروری، افزود: برای نخستین بار در دنیا تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی به سرپرستی دکتر ساغر صالح پور و دکتر شهرزاد زاده مدرس موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شد. این متخصص زنان و زایمان در ادامه یادآور شد: فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد گرفته می‌شود و سپس در فضای آزمایشگاهی پلاکت و گلبول‌های قرمز خون از یکدیگر جدا و تنها پلاکت که حاوی فاکتورهای رشد فراوان است به رحم مادر تزریق می‌شود. وی افزود: نتایح تحقیقات انجام شده روی ۲۰ بیمار نشان داد ۱۸ خانم به کمک این روش توانستند بارداری داشته باشند و بکار بردن این روش برای آنها هیچ عارضه‌ای به همراه نداشته است. نظری خاطرنشان کرد: تاکنون از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه‌های مختلف پزشکی مانند چشم پزشکی، ارتوپدی و... استفاده شده اما در حوزه شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVF برای اولین بار در جهان در بیمارستان آیت الله طالقانی انجام شد. Facebook Twitter Google+ ارسال به
مامانی الینا و ایلیا ممنون عزیزم...... سعی میکنم در موردش بیشتر سرچ کنم و اطلاعات جمع کنم...... شما باز مطلبی بود اینجا بذار..... شاید به جمع بندی بشه رسید..... اینکه این درمان برا چه طیف از بیماران با چه طیف از مشکلات بیشتر توصیه میشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!! در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین.... tele gram.me/microinjection فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!! یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین! در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم.... دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات: ۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1198642&PageNumber=1 ۲- از طریق ایمیل: turkana1378@gmail.com
سلام به همگی

انا جون ان شالله چیزی تا بغل کردن دخملی نمونده.. التماس دعا

سر فرصت هر وقت حوصله داشتی از مراقبت های دوران بارداریت بگو عزیزم تا استفاده کنیم ! هر چند شما همیشه با حوصله و دلسوزانه راهنمایی میکنی

ستاره جون تبریک فراووووون....ان شالله همه چی خوب پیش بره
یه سوال داروخونه دکتر دهقان تهران هست ؟میشه ادرس گامل بدی ؟

نگار جان متاسفم ...
چاره ای جز صبر نیست ....یه یا علی بگو وبلند شو .‌ان شالله سری بعد مثبت شی !
فدات شاینا جون......

بهار جون عزیزم خلط پشت حلق رو داشتم و هنوزم دارم.....
فقط متخصص حلق و گوش و بینیم پنتاپرازول و تلفاست تجویز کرد و یه سری پرهیز داد.....
گفت به خاطر رفلاکسته و چون این داروها خصوصا پردنیزولون تشدیدش میکنه فقط میشه با این داروها کنترلش کرد.....
حتی اخیرا به خلط خونی تبدیل شده بود مجدد رفتم گفت همون رفلاکسته و فعلا جز این داروها نمیشه چیزی تجویز کرد.....

گفت مثلا پیاز و سیر خام نخور......
بادمجون نخور......
چیزایی که حساسیت رو تشدید میکنن نخور.....
کجدارمنش باید طی کرد......
خلاصه گفت جای نگرانی نیست اما رعایت کن.....
الانم کم و بیش دارمش دیگه باهاش سر میکنم.....
سلام آفرین به پشتکارت آنا جون چقدر همت داشتی که اینهمه پیگیر شدی با وجود دو میکروی ناموفق...امیدوارم هر چه زودتر دختر کوچولوی نازت بغل کنی و جبران این همه سختی بشه برات.مطمئنا فرزندی که اینهمه برا داشتنش تلاش کردی ، یکی از بهترینها میشه و باعث افتخارت
زمانبندی خدا بی نظیراست نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود فقط اندکی بردباری میطلبد و ایمان بسیار...ولی ارزش انتظار را دارد..
فدات مهراد کوچولوی عزیز..... ایشالله قسمت تک تک منتظرا بشه..... به عنوان کسی که طعم انتظارو چشیدم تنها آرزوم اینه هیچ زنی این انتظارو نکشه یا لااقل ته قصه انتظارش وصال باشه!!!!!
سلام دوستان من دیشب رفتم سونو متاسفانه گفت جنین انگار رشد نکرده وقلب نداره از دیروز تا حالا دل درد و کمردردای شدیدی هم گرفتم به حساب خودم دیروز شش هفته وچهار روز بودم به نظرتون امیدی هست ؟؟
خدایا شکرت