2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مظلوم جون عزیزم چون بارداریت طبیعی بود میتونه زود باشه عزیزم...... چون تو میکرو زمان لقاح و ..... مشخصه تازه بعد ۶ و حتی ۷ هفته قلب رو میبینن..... برا تو که معلوم نیست کی لقاح انجام شده پس امیدوار باش و به خودت استرس نده..... ایشالله خدا خودش معجزه ای رو که بهت بخشیده حفظ میکنه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مظلوم جان مظمئن باش مشکلی نیست وبچه داره رشد خودش ر میکنه
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جون چقدر قشنگ و مفصل توضیح دادی. ممنونم بابت اینهمه حوصله توی جواب دادن. دلم نمیخاد دیگه پیگیر درمان بشم اما همسرم گفته توی همه ی مراحل درمانت همراهت میام و پشتت هستم. امروز روز دوازده انتقالم دومین بی بی چکم منفی شده و دل دردهای شدید پری هم اومده سراغم و داستان اولین میکروی من داره به تهش نزدیک میشه
هر چی آرزوی خوبه مال تو
دوستای گل آبجیای عزیزم سلام امیدوارم تو هر شرایطی هستین سالم و شاد باشین منم بالاخره پسوند مادر ضمیمه اسمم شد و نور خدایی زندگیم رو روشن کرد،فرشته های من سی ویک مرداد ماه روز یکشنبه زمینی شدند تو تموم اون لحظه ها اول منتظرارو دعا کردم از خدا خواستم تموم لحظات سختی رو که خودمم هم تجربه کرده بودم تو زندگی هیچ زنی قرار نده،تموم خانوما لذت مادر شدن رو بچشن ناامید نباشین به خدا توکل کنین،همونطور که من سهم آسمانی خودمو بعد ١٣سال گرفتم مطمئن باشین سهم همتون کنار گذاشته شده همیشه دعاگوی منتظرا هستم شما هم واسه من و بچه هام دعا کنین
سلام مامی مرسان اشک تو چشمام جمع شد خیلی خوشحالم ک از انتظار در اومدی و مارد شدن قسمتت شده الهی شکر خدا تن خودت و شوهرت و عزیزات رو حفظ کنه خدا ان شاءالله این لحظه های ب یادموندنی رو شامل حال تمام منتظرا و خودم کنه اللهم آمین
سلام مامی مرسان تبریک میگم میشه بگید مشکلتون چی بود همون بار اول نتیجه گرفتید? مظلوم جان نگران نباش وبه خودت استرس نده فعلا برای تشکیل قلب جنین فرصت داری وجا نگرانی نداره دراین روش RPR پلاکت چطوری داخل رحم تزریق میکنند من که 4 بار شکست ivf داشتم یعنی میتونم امیدوار باشم
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
سلام ب همگی.خوبید. شادی جون بیا عزخودت خبر بده ببینیم عمل همسرت چطوربود.؟آیا اسپرم برداشت شد ازبیضش؟حال وهوذی دیشبتون انشالله ک پرازشادی وخوشحالی بوده باشه
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
ان شالله خیلی زود خدا دامنت رو سبز میکنه...ان شالله خیلی زود معجزه خدا برات اتفاق بیفته
یا صاحب الزمان***چو بشکفد ز لبت غنچه های سبز دعا‍‍،،،تو را به فاطمه سوگند التماس دعا.

خدا جونم شکرت.به خاطر همه چی.
گل آفتابگردان عزیزم من هیستروسونو انجام دادم.... نمیگم بی درده ووواما دردش زیاد نیست....درد مختصر...بیهوشی هم نداره
یا صاحب الزمان***چو بشکفد ز لبت غنچه های سبز دعا‍‍،،،تو را به فاطمه سوگند التماس دعا.

خدا جونم شکرت.به خاطر همه چی.