2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنونم آناجون...پس من تو همین هفته می رم آزمایشگاه. نسرین جون ان شاا...که خیره و خدا بخواد مامانِ یه نی نی سالم بشی
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آناجون، من به معجزه ی خدا ایمان دارم انشالله خدامعجزشوبه هممون نشون بده، شاینا جان من قبلااصلا مشکلی ازاین بابت نداشتم تاقبل ازروزده پریودمم اصلا سونونشدم البته قراربودروزسه پری سونو بشم که به خاطراینکه راهم دوربودبهم دستوراسترادیول رو دادن وگفتن دهم بیاسونو که ازهمون روزدهم ضخامتم ۵بود. مه آقاجان انشالله خواهرت مزدزحماتشو اینباربایه بچه ی تپل مپل بگیره . نسرین جان بسلامتی انشالله محکم بچسبن به دلت. خانما یه دعا میکنم همگی آمین بگین :خدایا این تاپیک هرروزش پرباشه ازخبراب خوب بارداری و زایمان وهیچ زنی حسرت مادرشدن نداشته باشه الهی آمین. راستی خانما یه چیزی روامروزیادگرفتم گفتم بگم شاید به کارشماهم بیاد،تواین مدت هروقت برام استرادیول نسخه میشدتاکیدمیکردن باآب زیادبخورم امادلیلشو نمیگفتن تااینکه امروز خانم دکتربهم گفت چون روزی ۵تااسترادیول داری دوتا صبح دوتاظهر ویکی شب بخور چون استرادیول احتمال داره باعث لختگی خون توبدن بشه شب که فعالیت نداریم کمتربخورین ونزدیک ساعت خوابتون نخورین وحتما حتماباآب فراوون خورده بشه.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام بچه هامن آز دادم بتام صفربود،دکترگف داروهاتوادامه بده لکه قهوه ای دیدم،احساس میکنم بعداز انتقال عفونت خیلی بدی گرفتم ترشحات زرد رنگ بد بو،خیلی از صب گریه کردم ...آخه چرامن
ختم قران شهریور ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ الی ۳۱ شهریور ۹۵: جزء1: مهکان جزء2: نازی جزء3: نازی جزء4: ژینا جزء5: negar جزء6: لیلی جزء7: دوست تورک آنا جزء8: مامانی الینا و ایلیا جزء9: دختر فروردین جزء10: Nasrin** جزء11: مامان سبحان جزء12: مهراد کوچولو جزء13: مامان سبحان جزء14: mamani-maman جزء15: منتظر جزء16: مهتاب جزء17: لیلی جزء18: Arezoo جزء19: لیلی جزء20: مظلوم جزء21: مظلوم جزء22: aatrisa جزء23: مهتاب جزء24: adi جزء25: تورک آنا جزء26: نانا جزء27: مه لقا جزء28: بهار جزء29: دوقلوهای مامان جزء30: منتظر ********* دور اول ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. تورک آنا ۵۰۰ صلوات ۲. مامان سبحان ۱۰۰۰ صلوات ۳. منتظر ۱۴۰۰ صلوات ۴. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۵. نازی ۱۰۰۰ صلوات ۶. مهکان ۱۰۰۰ صلوات ۷. شاینا ۵۰۰ صلوات ۸. ژینا ۵۰۰ صلوات ۹. aatrisa هزار صلوات ۱۰. دوقلوهای مامان ۵۰۰ صلوات ۱۱. negar پانصد صلوات ۱۲. دوست تورک آنا ۱۰۰۰ صلوات ۱۳. مهتاب ۱۴۰۰ صلوات ۱۴. لیلی ۱۰۰۰ صلوات ۱۵. Nasrin** هزار صلوات ۱۶. mamani-maman هفتصد صلوات جمع: ۱۴۰۰۰ صلوات ******* دور دوم ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. mamani-maman هشتصد صلوات ۲. Arezoo پانصد ۳. رها ۱۰۰۰ صلوات ۴. منتظر ۱۲۰۰ صلوات ۵. بهار ۵۰۰ صلوات ۶. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۷. مظلوم ۱۴۰۰ صلوات ۸. نانا ۱۰۰۰ صلوات ۹. مه لقا ۱۰۰۰ صلوات جمع: ۷۴۰۰ صلوات دوستای گلم فقط بعضی دوستان جزءهای برداشته شده رو درخواست داده بودن شرمنده شون شدم!!!! اگه تمایل داشتین ممنون میشم جزء جایگزین انتخاب کنین!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی جدا از شوخی خیلی سخته تجربه منفی شدن.از دو سه روز قبل با بی بی چکای منفی حالم خییلی بد بود.. امروز ازمایش دادم و منفی بودم با بتای 2 .خدا خودش به هممون کمک کنه.. من منتظر معجزه ام خداا
رهاجان واقعا ناراحت شدم،ولی عزیزم باورکن این منفی آخرراه نیست اینوداره کسی بهت میگه که خودش۵بارانتقال منفی روتجربه کرده ولی هربارناراحتیم فقط چند ساعته چون ناراحتی ماهمسرامونو داغون میکنه مخصوصاوقتی که مشکل اصلی اکثرمامربوط به همسرامونه،من که چون هدفم مادرشدنه بعدازهرمنفی محکمترآماده میشم برای باربعدی انتخاب کن میخوای مدتی باروحو روان خودت وهمسرت بازی کنی یا میخوای مصمم راهتوادامه بدی به قول معروف جنگ جنگ تا پیروزی
آرزوجون آفرین به این روحیه میدونی حسن این منفیا چیه؟حسنش اینه که بارداری برای ما خیلی لذت بخش تر از بقیه افراده چون ماباتک تک سلولهامون ازخدامعجزه خواستیم و خدابهمون نشون میده که خودش فرشتمونو برامون انتخاب میکنه ومیذاره توبغلمون