2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
رز عزیز اگه پری نبوده نه نباید شروع کنه..... خدایا همه منتظرا رو از این استرسا خلاص کن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورک آنای عزیز من 1000 صلوات میفرستم
خدایا حکمتتو شکر. میدونم دوستمون داری پس ندادنهات رو میزارم رو حساب دوست داشتنت و به دل نمیگیرم تو هم دلامونو دریا کن که یه وقت گله نکنیم. الهی به امید تو
فردا انتقال جنین دارم برام خیلی دعا کنید
خدایا حکمتتو شکر. میدونم دوستمون داری پس ندادنهات رو میزارم رو حساب دوست داشتنت و به دل نمیگیرم تو هم دلامونو دریا کن که یه وقت گله نکنیم. الهی به امید تو
رز عزیز این پری خودش که تنفرت انگیزه این نازش بدتره.....
ایشالله همه منتظرا به یه نه ماه مرخصی شیرین برن و از شرش خلاص بشن!!!!!

رها جون به سلامتی عزیزم.....
ایشالله چیزی تا مامان شدنت نمونده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه .. آنا جون کمربند پشم شتر کشی سفارش دادم تماس گرفتن گفتن چسبی بهتره وگرونتر !! فکر کنم کشی نداشتن که اینو گفتن بنظرت چسبی بگیرم ؟ مامان طاها بستگی به بدنت داره عزیزم من انتقال قبلیم اون ماه اصلا پریود نشدم... وبعد از پنجاه روز پریود شدم ...مرکز بهم گفت از بس هورمون تزریق کردی طبیعیه که دیر بیاد ... خدایا نظری کن !
اره عزیزم اینو گفتم که نگران ومنتظر نباشی پریود تاخیر داشته باشه با اعصاب وروان آدم بازی میشه...اصلا بهش فکر نکن که هر چی هست اثر اون داروهایی که مصرف کردی ....شایدم اینقد واسه شما طول نکشه ...بستگی داره
مامانی طاها جون عزیزم زیاد بهش فکر نکن..... عزیزم من معمولا ۳ الی ۵ روز بعد پری میومد اما منم یبار نزدیک ۲۰ روز تاخیر داشتم..... خیلی مشخص نمیشه!!!! شاینا جون والا من هر دورو داشتم اما با کشی راحتتر بودم..... چسبی برا من که سفتتر بود..... فکر کنم تو چسبی سایز مهمتره.... به هر حال فعلا مشکلی نیست از هر کدوم داشتی استفاده کن..... البته بگما فقط کمر کاری نمیکنه.... من جوراب و شلوار پشمیم میپوشیدم....
انا جون حیف شش ماه شال زمستونی معمولی میبستم ..کاش زودتر جریان این کمربندارو میفهمیدم ..
من قبلا پوشش رو اصلا رعایت نمی کردم حتی تو زمستون
اما چن ماهه شلوار وجوراب تنمه !!!
البته زمستونی وپشمی نه ...

حالا که دو ماه مونده بزار همه رو پشم بخرم !!!
البته طبعم معتدله انگار ... فقط دست وپاهام بد جور یخ بودن که با پوشیدن جوراب این مشکل رفع شد